сряда, 3 август 2011 г.

Коледа и през август


Ето още една от коледните картички, за които ви споменах, че направих. Тази има леко ретро-излъчване и е в необичайни за Коледата цветове. Но може би именно благодарение на тези цветове, успях да съчетая няколко различни десена и в крайна сметка да се получи една хармонична картичка.

Не съм правила картичка от поне седмица, но затова пък рисувам и тичам - да, сутрин рано, на стадиона. Не съм го правила от ученичка. Замислих се току що и установих, че едно от нещата, които ме привличат в тези две занимания е, че ме откъсват напълно от това, което ме заобикаля. Забравям за мислите си, забравям за ежедневието, забравям дори за себе си. Медитация в действие. След това се чувствам някак различно, обновена, в мир със себе си. Може и да е за кратко, но е толкова хубаво. Мисля си, че всеки трябва да има занимание, което да го кара да се откъсва напълно за минута - две, а понякога и повече, от света около него. Да усети тишината, да спре да мисли, да забрави за грижите си, просто да бъде. Пожелавам го и на вас днес :)

5 коментара:

Miss Emerald каза...

Необичайна, но красива коледна картичка! И определено съм много съгласна с теб, че човек трябва да се откъсва от всичко поне за малко, за да може да релаксира и с нови сили да продължи напред.

Ганима каза...

Много ти се радвам - как успяваш да съчетаеш прекрасно наглед несъвместими десени. Макар и необичайни - Коледният дух се усеща :).

Toni каза...

Благодаря ви!

Lina каза...

Всеки получил твоя картичка е истински щастливец! Много, много харесвам стила ти на съчетаване на десени. Поздрави и прегръдки!

Christine каза...

I love your card. It is a great combination of patterned paper and the title spelled out in the block letters is perfect! Thanks for joining us on the Simon Says Stamp Challenge blog!!
xoxo, Christine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...