четвъртък, 28 април 2011 г.

Къде е слънцето? А пролетта?


Да, да, знам, че лятото още е далеч. Но поне пролет да имаше. Тази година и пролетта не иска да се развихри на воля. Писна ми от навъсено небе, дъжд и студени дни. Затова и реших днес да ви покажа точно тази картичка, а пък кой знае - може и да предизвикаме някой сезонен катаклизъм и времето най-после да се стопли :)

И ако слънцето е почти винаги добре дошло, то към тази картичка изпитвам смесени чувства. Изобщо не бях сигурна дали ми допада. Всъщност я направих преди около три седмици и тогава откровено не ми хареса. Тези дни обаче отново попаднах на нея  и ми се стори интересна, привлече погледа ми. И друг път съм писала, че настроението, с което правя една картичка, сe отразява и на отношението ми към нея. Тази не се получаваше точно така, както си я представях и може би затова, когато я завърших, не ми хареса. Изминалите дни ме накараха явно да забравя това си неудовлетворение и днес реших, че не е чак толкова лоша :) 

8 коментара:

adtroeva каза...

Тони, денят ми започва с усмивка заради твоята картичка. Благодаря ти!
На мен също ми се случва да съм недоволна от картичка, защото не съм постигнала първоначалния си замисъл, но след няколко дни да я виждя с друг поглед и да намеря достойнства в нея.
Слънчево настроение ти пожелавам!

Hristovica каза...

Тони, на мен също ми харесва.Много е колоритна и необичайна комбинацията...напомня ми на къснооо и горещо лято. :О)

Lionelsa каза...

Имам смесени чувства към днешната ти картичка - много ми допада цветовата комбинация и тази "малката картичка" вътре в нея. Ако тя беше на по-малък кафея фон, много щеше да ми хареса.Тези ленти отклоняват много вниманието към себе си и се губи цялостният поглед към картичката.

Надявам се искреността ми не те е засегнала. :-)

Toni каза...

Ади, Хриси, много ви благодаря!

Lionelsa, а на теб благодаря за искреното и честно мнение. Разбира се, че не съм се засегнала. Напротив - именно лентите бяха тези, които не ми харесаха и на мен първоначално. Сега вече спрях да ги забелязвам :))

Cvety каза...

За мен картичката има абсолютно слънчево и весело излъчване, добре че ни я показа :)
Точно си мислех как никога в твоите картички така цветните ти хартии не ме дразнят и не ми изглеждат прекалено. Не мога още като вас да оценявам.. без лентите щеше да ми харесва по същия начин, защото мисля, че слъчевото излъчване щеше да си го има толкова, колкото и в момента :)

KalySto каза...

Много е свежа и весела.Аз имам подобен проблем с почти всички картички,защото ги правя по късни доби и винаги съм много уморена за да преценя реално.Но на другия ден нещата сякаш са се избистрили и имам по добра преценка.Между другото, спечелих твоето предизвикателство в Картичкофуриите и нищо, че е с Random generator, за мен ще е чест и удоволствие да работя с твоите материали

Toni каза...

Цвети, много си мила :)

KalySto, радвам се, че спечели наградата. Деспина би трябвало да ми изпрати адреса ти и имейл тези дни и ще се уточним за изпращането на наградата. Всъщност ако ми изпратиш адрес на HandMadeByToni@yahoo.com днес, още утре сутринта ще мога да ти я изпратя. Ако не, ще е след около десет дни, тъй като следващата седмица ще пътуваме и няма да мога организирам изпращането, преди да се върнем :)

Heather каза...

It's a lovely card Toni, you've really captured summer with those wonderful colours and papers - fabulous sentiment!!

So glad you could join us at the Simon Says Stamp challenge
hugs
Heather xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...