сряда, 15 декември 2010 г.

От архивите


От колко време правите картички? А постоянни ли сте в хобито си?
Аз не особено, признавам. И всъщност, макар този блог да е едва на месец, правя картички от около две години, като редувам периодите, в които правя нова картичка почти всеки ден, с тези, в които в продължение на месеци не си и помислям за това. Постоянството определено не е силната ми черта:)

Повечето картички отдавна вече не са при мен - раздавам ги щедро и с удоволствие, но пък имам техни снимки. И именно тези снимки ми дадоха повод за днешната публикация, която, кой знае, може да се превърне и в серия такива. Нарекох я  "От архивите", защото ще представя любимите ми картички, направени преди месеци, дори години, които някои от вас може би си спомнят от стария блог, но други ще видят за пръв път. 

Ето тази картичка например ми е една от най-любимите. Харесвам всичко в нея - цветовете, разположението на елементите, момиченцето, седнало на книгите, че дори и как съм се справила с оцветяването. Забравила съм къде открих картинката - иначе веднага бих се заловила да направя поне една дузина подобни. 

А какво правите вие с вашите най-любими картички или друго сътворено от вас - подарявате, продавате или го пазите за себе си, за да ви вдъхновява, когато имате нужда? 

7 коментара:

Addii каза...

чудна ,чудна

Маги каза...

Много е сладка! Справила си се страхотно с оцветяването.
Аз правя картички от около година и половина.Май това е най-дълго заинтригувалото ме хоби. :)
Сравнително редовно правя по някоя картичка, но не ми е достига времето, както на много от нас. :)По-голямата част от картичките ми са били предназначени за някого и вече са в притежателите си. Една част отидоха в благотворителни инициативи, а в къщи останаха няколко, които съм сметнала, че не са много хубави. Иначе и аз правя снимки на всичките си картички.
Ау, много дълго стана. :)
Хубав ден!

Te4eto каза...

Картичката е прекрасна - и аз се влюбих в нея!
И аз не съм от най-постоянните за каквото и да било, но то е защото винаги има още нещо, което искам да опитам - а като се справя често губя интерес...
А любимите си картички подарявам на любимите хора (и когато поискам си ги виждам пак) :-)

mimimira каза...

Картичката много ми хареса! Цветовата комбинация ме "грабна".
Аз съм новак в картичкоправенето - една от няколко месега се занимавам с това, гоблените са голямата ми страст.

Toni каза...

Ади, благодаря!
Маги, изобщо не се притеснявай, че е станало дълго. Беше ми интересно да прочета всичко. Хубав ден и на теб!
Тече, и при мен винаги има нещо ново и особено интересно, което привлича вниманието ми. В скрапбукинга обаче съм повече от постоянна. А от тази година и в снимането всеки ден. Чак се гордея със себе си :))
Мира, радвам се, че картичката ти харесва.

Lionelsa каза...

Тази твоя картичка веднага ме грабна. Заслужено е заела мястото на твой фаворит.

Аз правя картички от една година и то само по повод. Обикновено в последния момент с малкото подръчни материали, които имам. (просто нямам време) Правя снимка на някаква ужасна светлина/фон и тичам за събитието да я давам.:-)

Сега чакам с нетърпение да видя други красоти, извадени от архивите.

Toni каза...

Lionelsa, и на мен ми се е случвало да правя такива картички - че даже и време за снимки не намирам :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...