понеделник, 14 май 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 28


Щастлива съм, че маркерите Копик, за които чувствах толкова вина, че стоят неизползваеми, най-после влезнаха в употреба. Нямам особени умения в оцветяването, но пък действам по интуиция. Все в един момент ще стана по-умела. Забавно и интересно е. Време беше да опитам нещо ново.

Изненадана бях да установя, че картичките с картинки, се получават по-лесно и бързо. Не за друго, а защото картинката съвсем естествено се превръща във визуален център на картичката и след това единственото, което ти остава, е да я съчетаеш по начин, който да подчертава излъчването й. Така че със сигурност този вид картички ще станат част от арсенала ми. Не знам защо толкова време се дърпах :))


9 коментара:

KalySto каза...

Е,от мен умаш най-голямото "УРА" да продължиш да оцветяваш и да експериментираш.Със засилен интерес ще следя какво се случва при теб. А иначе, много свежа мъжка картичка!

Tania каза...

Браво за личното предизвикателство!

Miss Emerald каза...

Тони, изключително интересно се получи при теб в края на самопредизвикателството ти! Съпреживявам заедно с теб емоциите и забавлението, които откриваш и много се радвам, сякаш става въпрос за мен. И определено се справяш доста добре с оцветяването, така че и аз ще следя с интерес по-нататъшното развитие на твоята нова тръпка!

isi каза...

Страхотни са ти всички картички,с интерес следя публикациите ..

Te4eto каза...

Ей тук вече ме изненада!

honey_bunny каза...

Тони, адмирации, че се впускаш в този нов стил, който преоткри, защото наистина ти се удава! :) СТРАХОТНА! Въпреки че съм луда по C&S стила ти, след като прочетох, че копик картинките ще станат "част от арсенала ти", вече съвсем се зарибих и мисля, че ще рефрешвам блога ти няколко пъти дневно! :D

Nana каза...

Tони, ето ти идея за ново предизвикателство след като свърши това: 30 дни с копик :)

Toni каза...

Нана, ти си гений :) Идеята ти е страхотна - сега остава само да намеря време да я реализирам.

Благодарна съм ви за ентусиазма, с който посрещате това мое малко неумело навлизане в дебрите на оцветяването. Давате ми кураж, и вдъхновение. Наистина сте страхотни. Благодаря ви!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Тони, ТИ си страхотна!
Толкова добре се справяш с оцветяването,че...изобщо не се изненадвам от това,че ще се престрашиш да ни показваш по-често картички с картинки, оцветени от теб.
Тази е чудесна мъжка картичка и..определено е много стилна!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...