вторник, 6 март 2012 г.

Скрапбук-страници/февруари 2012г. - видео



В това видео ще разгледаме заедно последните направени от мен скрапбук-страници. Ако имате каквито и да било въпроси, насреща съм.
Между другото, днес ми хрумна в следващото видео да ви разкажа по-подробно за това как всъщност създавам една скрапбук-страница - от снимката, през текста до финалния резултат. Надявам се, че подобно видео ще е полезно за тези, които тепърва навлизат в това хоби. Така че - доскоро :)

3 коментара:

Анонимен каза...

Тони, наистина ще ни е полезно подобно по - подробно видео. Аз искам да направя такова албумче на моето момченце, но засега съм в чуденка, какви джобчета да избера за страничките, албумчето какво да е и др. такива. Затова за мен ще е много полезно да чуя и твоя опит и да видя от а до я как точно подготвяш албумите си. Много са стилни и изчистени и затова много ми харесват :-)

Iri каза...

На мен също ще ми е много интересно да видя с подробности как се получават нещата, например обикновен картон ли използваш, как се слагат в албума и т.н. Много ми харесват и проектите и видеото, което правиш :).

kami_bonbona каза...

Супер :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...