неделя, 4 март 2012 г.

Скрапбук-продукти/м.март 2012г. - видео

14 коментара:

avocett каза...

Добро утро !
Много се радвам на видеотата ти и ще се радвам да ни показваш скрапбук страниците !
Относно ножицата, аз я ползвам отдавна вече и мога да кажа, че не е толкова незалепваща, за колкото се продава :) .
Като се отрежат няколко парчета двойнолепящо тиксо и вече трябва да се мие .
Не е голям проблем, ама все пак.
И това, което мен ме дразни е,че острието не е право, ами на едни съвсем малки вълнички и съответно изрязаното също ги получава.
Иначе такава ножица ползвам за всичко на село, много добре подрязва и рози :) .

Iri каза...

Здравей, много ще се радвам ако покажеш и скраббук-страничките :). Поздрави!

Маги каза...

Хубави покупки. :) Видях, че avocett е споделила мнение за ножиците вече, но ще се радвам да споделиш и ти твоето. И аз съм фенка на My Mind's Eye и Oct. Afternoon, препоръчвам ти и хартиите Farmhouse.

Анонимен каза...

Отново супер видео! :)
Ще се радвам да видя скрапбук страничките!
Слънчев и усмихнат ден!

kami_bonbona каза...

Много са ми интерсни клипчетата за новите неща, благодаря че ги споделяш! Влюбих се в последното блокче..Ще се радвам да покажеш и страничките от м.март.Вдъхновят ме :)))

Nelly's handmade каза...

Много хубави хартии... Много хубави материали :) Аз също доста съм се разочаровала, когато разопаковам дадени хартии и разбера, че цветовете им съвсем не са толкова ярки, колкото са и зглеждали в сайта или на корицата. Затова вече си купувам само неща, които мога да видя, да пипна :) Око да види, ръка да пипне ;) Колкото до ножиците. Даже на бях ги виждала, но имам един комплект на Folia,от две малки (детайлни) ножички. Една обикновена (без покритие) и една, която я водят незалепваща. И наистина не залепва. Покритието си е тефлоново. МНого съм доволна. Обикновенната даже не помня къде, понеже нон-стоп си ползвам тефлоновата. Толкова е употрбяване, че даже леко е започнало да пада покритието (но все още се справя страхотно). Определено си оправда паричките (които хич не са много за качеството, на което се радвам вече половин година)
Аз също ще се радвам да показваш скрапбук страничките си. Много ми харесват. Не са като повечето, на които попадам в блогове и списания.
До скоро :))) Нели

Диляна каза...

Тони, въобще не се чуди дали да показваш скрапбук страниците си. Мисля, че всички ще се радваме да ги видим. Аз след като направих един скрапбук албум за рождения ден на приятеля ми, възнамерявам да продължа да се занимавам с това. За жалост поне засега не ми остава време да го правя всеки ден, но се надявам след като най-накрая си напиша дипломната работа (дано да е скоро), да имам повече време :-) Колкото до продуктите, всички много ми харесаха, особено онова албумче със стикерите. Можеш ли да ми кажеш как точно се нарича, защото специално в сайта на Simon says stamp има хиляди неща и аз лично направо се побърквам, докато намеря това, което ми трябва :-)

Хубава неделя от мен и приятно творене с новите нещица :-)

Toni каза...

Благодаря ви за милите думи!
Днес снимах страниците от февруари и тези от първите дни на март и тази седмица ще кача клипа. Надявам се да ви хареса :)

Диляна, ето директен линк, но в момента вече нe е наличен - http://www.simonsaysstamp.com/servlet/the-42789/accent-%26-phrase-and/Detail

Нели, ех, ако знаеш как ми се иска и аз да можеше да пазарувам по този начин - око да види, ръка да пипне, но просто няма начин. В България магазините за такива материали се броят сигурно на пръстите на двете ми ръце, а и предлагат много по-малък избор от този в чуждестранните сайтове. Благодаря ти за съвета за ножиците - ако попадна на такива, непременно ще ги разгледам добре.

dani's cards каза...

Тони,много красоти си поръчала;-) За ножиците ще чакам отзив,отдавна я гледам тази-до колкото знам е модел на тим холц.Сега ми се налага непрекъснато да използвам три в зависимост от това какво режа;-(
Аз срещам проблем с намирането на картони за основи за картички.Но твоите много ми допадат.Ако решиш можеш да направиш клипче за тях- на мен би ми било много полезно.
И..моля те не спирай да ни показваш какво твориш.
Благодаря!

Анонимен каза...

Тони, аз също се надявам да ни покажеш още скрапбук странички във твоите видеа ;-)Не се отказвай от тях, много са ни полезни. Аз никога не съм се интересувала от тези странички, докато ти не започна да публикуваш клипчета за тях. Сега така си ме зарибила, че постоянно гледам инфо, снимки и др. в нета. И съм решил,а на моя малък юнак, да му направя такова албумче за първата годинка. Даже си купих и фото хартия и нямааааммм... търпение да му го подготвя. Но, все още съм в чуденка, какви точно джобчета за страничките да си купя ;-)Ето затова, аз много бих се радвала да продължиш с видео туториалите за скрапбук странички, а виждам, че и всички останали мислят така. Лека вечер от мен Тони :-)

Nelly's handmade каза...

Тони, ако искаш дай мейл да ти дам адреса на магазинчетата, където съм виждала да я продават (ножичката) :)

Toni каза...

Нели, пусни ги, ако е удобно, направо тук - сигурна съм, че и други ще искат да разберат къде могат да ги открият :)

Nelly's handmade каза...

Лошото е, че не помня името на книжарницата. Едната срещу метростанция Сердика (не от страната на БУлбанк е срещу нея). Другата е на ъгъла на ул. Шипка и ул. Кракра. Това са двата магазина в София на въпросната книжарница :) Виждала съм да я продават и в интернет магазинчето на Армстронг :)

Надявам се да съм обяснила разбираемо. :о) Приятно рязане на всички :)))

Valchen каза...

Аз също си купих тези ножици и то точно заради незалепващото покритие и съм страшно доволна. Последно ги пробвах върху тел като си подвързвах албумче със снимки и тъй като нямам специални клещи, реших да пробвам и бях страшно доволна да установя, че сразаха телта без всякаки усилия.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...