сряда, 15 февруари 2012 г.

Видео-ревю на Fiskars PREMIUM CUT LINE Paper Trimmer



В този видеоклип може да видите кратко представяне на Fiskars PREMIUM CUT LINE Paper Trimmer 12 Inches. 
Ако имате въпроси, задайте ги в коментарите си.

7 коментара:

avocett каза...

И аз ползвам този тример и съм много доволна, само дето ми се е паднал сигурно единственият дефектен : не реже прави линии, а има 2мм отклонение между горната и долната част. Съответно всично, което правя, е с това разминаване, ама аз го приемам като запазена марка ;р .
И разграфяването ми е залепено малко накриво, на няколко места е набръчкано.
И все пак, според мен си остава най-добрият тример за картички/скрапбук :) .
Благодаря за видеото !

Маги каза...

Благодаря ти за видеото, Тони! Аз имам друг модел на Фискарс, но разграфенията са вече поизтрити. Вероятно този ще е следващият ми тример.

Toni каза...

Между другото, и аз съм го забелязала това отклонение, но, ето забравих да го спомена в клипа - при мен обаче е само от едната страна и се получава, ако плътно прилепя парчето хартия към страничната част, без да го изравня по линиите на размерите. Така че моят съвет е или да опиташ да режеш от другата страна на тримера, или да не прилепваш плътно хартията до страничната част, а да я изравняваш по линиите с размерите. Ама че объркано стана. Дано разбра какво имам предвид :))

Toni каза...

Маги, при този поне със сигурност го няма проблемът с изтриването на линиите на разграниченията.

kami_bonbona каза...

Тони благодаря за видеото, моят е за смяна вече и ще го имам в предвид този модел. Поздрави!

dani's cards каза...

Тони,благодаря ти за клипчето! Аз съм на вълна тример и изгледах доста ревюта на тримери.В youtube попаднах на един клип в който момичето обясняваше,че наскоро си е купила и същият тример и дава отклонения.Ще потърся клипа,ако го намеря ще споделя пак.

Анонимен каза...

Тони страхотни видеа подготвяш, браво за ентусиазма и лекотата, с които ги заснемаш.
Аз искам само да допълня нещичко във връзка с тримерите и разминаванията при рязане. Обърнете внимание къде точна са разположени оразмеряванията на вавия тример. Ако са от горния му край, както е при Тони, а и при мен, трябва там да поставяте листа картон. Ако разминавания се получат от този край значи тримерът е дефектен, а ако са от другият, значи режете от погрешния му край.
Незнам дали се изразих достатъчно ясно, но ако ли не, питайте, ще обясня отново.
Лек ден и много Усмивки ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...