петък, 24 юни 2011 г.

За любовта в стил Shabby Chic


Ето я и втората картичка, за която споменах вчера. Не съм сигурна коя от двете ми допада повече, но определено продължавам с опитите в този стил. Всъщност ето един непоискан съвет, но пък от личен опит - когато се чувствате така, сякаш вдъхновението ви е отишло през девет планини в десета, а това, което обичайно ви носи удоволствие, е някак позавехнало и изгубило свежестта си, започнете да експериментирате. Предизвикайте себе си и потърсете нови пътища. Направете нещо коренно различно от това, което правите обикновено. Опитайте нов подход, нов стил, нови материали, нова гледна точка. Преобърнете с главата надолу всичко онова, с което сте свикнали - може пък отдолу да се крие вдъхновението ви :)


20 коментара:

Addii каза...

И тази картичка е просто прекрасна!

bellnell каза...

:) Направо струи нежност!

Miss Emerald каза...

Тони, много нежна, ефирна, прекрасна картичка! Поздравления!

Lidiya каза...

И двете са много красиви! Присъединявам се към съвета ти, Тони! Хубаво е да се експериментира :) Поздрави!

KalySto каза...

Тони,превъзходни са и двете и ас не мог да избера по-хубава. Присъединявам се и към оценката колко е хубаво да работиш с качествени материали.Страхотна работа!

kenli каза...

Даааа! Не знам под какво влияние си решила тотално да смениш стила си, но....единственото което мога да кажа, че се справяш повече от успешно!!!!!!Но ако искаш от мен мнение (дано не те обидя)- досега ти беше единствена, уникална,пъстра,слънчева, зареждаща, жизнерадостна! ЕДНА сред всички ни! Човек като видеше твоя картичка, дори и да не беше надписана, щеше да я разпознае измежду хиляди. Нямаше друга такава като теб в Картичкоправенето!
Тези 2 картички са много красиви, в тях лъха и твоя стил за оригиналност и изчистеност, но....като че ли съм ги срещала някъде из пространството(говоря като материали, като излъчване).
Още веднъж ме извини, просто ми липсва ОНАЗИ ПРЕДИШНАТА ТОНИ!!!!

Svetla * каза...

Много красива картичка !

Toni каза...

Много ви благодаря! Умихнахте деня ми :)
Kenli, разбира се, че не бих се обидила. Напротив :) Обичам коментари като твоя. Различната гледна точка е винаги добре дошла и аз я приветствам.
Нека кажем, че малко се уморих от себе си - или поне от картичките, които правех. Може и да бяха уникални, но в един момент започнах да изпитвам някаква неудовлетвореност. За мен е много важно да търся, да откривам, да се развивам - не искам да си налагам рамки, пък били те и обусловени от собствения ми стил. Важно е да се чувствам вдъхновена и удовлетворена и в този момент точно тези картички ме карат да се чувствам така. Но няма място за притеснение - последователността не е сред силните ми черти. Нищо чудно само след седмица-две тук отново да се появят старите картички :))

Te4eto каза...

И двете картички много ми харесват! Много са романтични и успокояващи. Стилът ти прозира през различните материали, така че забавлявай се!

Ivolina каза...

Много нежна и красива картичка.
Харесва ми новият ти стил и желанието за промяна и експериментирането като вариант на търсене на вдъхновение.

Unknown каза...

Тони,за мен почерка е същия,просто си сменила цвета на химикала!Ползвай го докато се изпише и отново го смени,харесва ми!Всичко,което твориш е толкова прецизно,изчистено от излишни детайли и в същото време многословно........
От мен един много,много слънчев ден!

Lionelsa каза...

Влюбих се в тази ти картичка. Привлича очите като магнит и не ги пуска.....Продължавай да експериментираш!

Анонимен каза...

Тони, много ми харесва картичката и е хубаво човек да експериментира. Аз също забелязвам, че напоследък си падам по shabby chic, особено в декора. Дори за хоби стаята съм си купила етажерки, с дървени рафтодържачи, които изглеждат доста ретро.

Ето и малко вдъхновение в стил шаби шик от мен.

Devilkin

Анонимен каза...

Тази картичка ми харесва не по-малко от другата! ;) Браво!
Слънчев уикенд ти пожелавам.
Yellow_

kami_bonbona каза...

Ееее тази ми е любима вече, невероятна е.Разглеждала съм всичките ти картички но за тази нямам думи.Вдъхновяваща, нежна и романтична и....
Весел уикенд :)

Toni каза...

Така се радвам, че ви харесва. Благодаря ви!

Esi каза...

Тони, картичката е много нежна и красива. Много ми харесва.

didi's art каза...

Браво!

Anna каза...

Тони, прекрасни са последните две картички!!! Многа харесвам и предишните, но това е наистина нещо ново и различно и наистина прекрасно. Поздравления!

Анонимен каза...

jordans
kyrie 7
a bathing ape
golden goose outlet
supreme new york

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...