сряда, 15 юни 2011 г.

Първата картичка, направена с помощта на Биг шот


Ето я и първата картичка, направена с помощта на Биг Шот. Засега единствените форми за изрязване, които имам, са за тагове - етикети, така че съвсем предвидимо, на картичката има цели три от тях :)
Първоначалните ми впечатления от машинката са страхотни - с изключение на неочакваното пукане, което издава, докато преминават през нея формите за изрязване и което продължава да ме стряска всеки път, всичко останало е идеално. Изрязва лесно, бързо и чисто. Сега остава само да си създам колекция от шаблони. Днес пристигнаха поръчаните кръгове и пеперуди, така че скоро картичките ми ще станат по-разнообразни - или напротив, на всяка от тях ще има по едно кръгче, една пеперудка и поне един етикет :)

Имам въпрос към тези от вас, които имат Биг Шот - които са любимите ви форми за изрязване и шаблони за ембосинг? Да го имам предвид при бъдещите си покупки...

А харесва ли ви картичката?

10 коментара:

Unknown каза...

Тони,честита ти придобивка!Картичката ти е прелестна,забелязвам че си минала в по-пастелна гама,харесва ми !Много нежна се е получила,продължавай да ми радваш очите!Слънчев ден от мен :)

Nana каза...

Тони, картичката е чудесна, харесват ми пастелните цветове. Честита машинка! Иска ми се да мога да ти отоговоря категорично на въпроса за любимите форми, за съжаление не мога. Всичко което имам и е на сърце и понякога ми е доста трудно да реша, кое точно искам да ползвам.

Katerina Arsenova каза...

Тони честито ти нова машинка аз нямам биг шот но ползвам кътълбъг и незнайно защо приставките на кътъла ми допадат повече но от опит знам че биг шота е по добър модел кътълбъга има доста минуси така че за приставките според мен всичко е според вкуса а да ти кажа честно така ми допада твоя стил че дори и без машинарийките картичките ти са свежи и красиви (надявам се с приставките да откриеш стила си в нова посока)

Лек Ден

kami_bonbona каза...

Хей страхотна картичка :)) Просто е впечатляваща.Аз също нямам Биг шот/засега/и не мога да се включа...Желая ти успех!
Поздрави!

kenli каза...

Всички твои картички винаги са ми харесвали!!!!Тази е поредната! Честита нова придобивка!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Честита придобивка. Чета поста ти и се вълнувам, защото аз също съм решила да си купя такава машинка. Харесала съм си дори някой формички,но..тагчетата не бях забелязала...Картичката се е получила страхотно. Сигурна съм,че заслугата не е само на машинката :) УСПЕХ!

Поли каза...

Страхотно е Бигърчето, нали? Аз обожавам заврънтулките за изрязване. А релефните точки идеално пасват на всички проекти - и на романтични, и на елегантни, и на детски - просто навсякъде.

Маги каза...

Чудесна картичка, Тони! Много приятни цветове.
Аз нямам Биг Шот, но използвам Spellbinders. В общи линии всички стенсили, които имам много си ги харесвам, но най любими са ми тези цветя на Магнолия:
http://bunnyzoescrafts.com/index.php?main_page=product_info&cPath=79_118&products_id=2643
и тези тагчета:
http://spellbinderspaperarts.com/fancy-tags.html
Съгласна съм с Поли точките можеш да им намериш място навсякъде. :)

Toni каза...

Благодаря ви! И така се радвам, че картичката ви харесва - по-различна е от обичайните ми картички, нали... Заради повечето елементи и нежните цветове. И не вярвах, че ще го напиша, но на живо изглежда още по-добре. Умря циганката, та започнах сама да се хваля :)))
Маги, непременно ще погледна твоите предложения, а релефните точки са № 1 в списъка ми с желани покупки :)

Donika каза...

Тони честита нова машинка.Ти твориш така прекрасно, че дори само с кръг, пеперуда и тагове ,ще си интересна!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...