събота, 9 април 2011 г.

С пожелания за хубав съботен ден!


За втори път ми се случва да направя картичка без никаква предварителна идея и в следващия момент да установя, че отговаря точно на поредното предизвикателство на Картичкофуриите. Този път темата е за "Кръг в квадрат и пеперуда", които елементи наистина съвсем случайно се оказаха и на моята картичка, макар и квадратът да не е с идеални пропорции :)

Всъщност имах предварителна идея за картичката - исках да е семпла, с малко цветове и елементи. Ако този блог има някаква основна идея, то със сигурност е свързана с окуражаването - иска ми се да демонстрирам, както сигурно вече десетки пъти съм писала, че картичка може да бъде създадена почти от всеки, без много усилия и без изобилие от материали. Затова и мине се - не мине много време, и правя такава картичка. Пък и, честно казано, доставя ми удоволствие. Не знам за вас, но аз харесвам тези си картички. Може би не са толкова впечатляващи, колкото останалите, но са ми по сърце.

Желая ви хубав съботен ден! С надеждата вятърът да е утихнал, нека всички се включим в почистването на местата, където живеем, независимо дали става въпрос за София или някой друг град. Ние лично ще бъдем извън града и както всяка година по това време ще почистим бреговете на р.Марица в една красива местност наблизо.

6 коментара:

BEARKIS каза...

Вятърът може да бъде от полза-нека издуха лошите навици и мисли!Пожелавам ти приятно чистене и хубав ден!Картичките ти ме вдъхновяват и освежават!

kenli каза...

Поредната зареждаща с оптимизъм картичка!Поздрави!

Dani каза...

Направи денят ми по-хубав :)
С пожелания за усмихнат уикенд!

Nelka каза...

Красива картичка и заредена с много енергия.Приятно чистене и аз отивам да чистя.

Veni каза...

Изчистена, свежа и пълна с настроение и емоции :)

Petya каза...

Много е стилна - СТРАХОТНА Е!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...