вторник, 22 март 2011 г.

Открития в мрежата

  • свежи и оригинални картички, на които попаднах в сайта на Egg2Cake. Защо пък да не отбелязваме деня преди или след рождения си ден или който и да било ден от годината, а не да чакаме специален повод, който да ознаменуваме с картичка. В крайна сметка всеки един ден може да бъде специален, нали? Трябва само да го решим.




  • в тази публикация на блога Pretty Little Things може да научите как да направите тези копчета от картон на кутия за яйца:



  • модел за тази сладка къщурка за птици може да откриете в блога на Papertrey Ink - Capture the Moment


И това всъщност е всичко за днес. Желая ви усмихнат ден!:)

P.S. Всъщност още нещо - едно прочетено тези дни мнение ме накара да се замисля за английския език и за това, че може би прави неприятно впечатление фактът, че надписите на картичките ми са на английски език, а и често давам линкове към блогове на английски език - както днес. Да, факт е - правя го, но, честно казано, не смятам да се извинявам за това. Реалностите на интернет са такива. Не възнамерявам да проявявам фалшиво родолюбие, признавайки единствено и само родния си език като достоен за употреба. Всъщност не претендирам да съм права. Това е просто моята позиция :)

13 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Тони, чудесни находки в нета! На къщичката за птици съм попадала и аз, много е оригинална наистина и е чудесен подарък за всякакви семейни празници (пълна с дребни бонбонки, меденки или шоколадови яйчица :))
Първата картичка пък много ме разсмя - никога не бих се сетила да честитя денят след рождения ден, а той обикновено не е много лек след едно стабилно празнуване(хихихи...).

Donika каза...

Къщичката е страхотна, много оригинална кутийка. А по отношение на P.S.-а, аз съм също на това мнение. За това сме тук в това "пространство" и време, за да се развиваме и за да сме комуникативно свързани, с колкото се може повече хора. Стига толкова излишната скромност и куртоазното родолюбие. Не е срамно да се казва- мога , знам, успях и т.н. Поздравленя и смело напред Тони.

BEARKIS каза...

Благодаря за "откритията",Тони!Аз също си правя копченца,но не бях се сетила за този материал.Желая ти усминат ден!И-честита пролет!

Boryana каза...

Леле, благодаряти за шаблона на къщичката за птички. Само от кога си търся нещо подобно! (:

Анонимен каза...

Тони, благодаря ти за всички красиви неща, които споделяш с нас! И дори да не коментирам често публикациите, знай че редовно те следя :)

Относно английския - факт е, че на английски много по-лесно може да се получи игра на думи, а и често преведени на български пожеланията не звучат много добре.

Желая ти усмихнат ден!

Devilkin

Teddy каза...

Тони, благодаря ти, че споделяш с нас чудесните си попадения в Мрежата. А аз имам наградка за теб - погледни тук http://teddy-s-blog.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html .

Mila каза...

Много готина публикация, както винаги. А това с картичката за след рожден ден направо ми е любимо - още повече, че моят беше в събота, а ти тогава беше публикувала една страхотна картичка за рожден ден и ме накара да се усмихна и тогава, и сега :)

Ariadna каза...

Удоволствие е да чета и гледам блога ти! Благодаря за тази наслада и въпреки че знам, че няма да "предадеш нататък" не мога да не те наградя: http://dariadna.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html

Toni каза...

Мила, чувствай се специално поздравена тогава - и за рождения си ден, и за дните след това :))
Ариадна, Теди - наистина ви благодаря от сърце! Надявам се, че няма да се обидите, че няма да се включа в инициативата.
Devilkin, радвам се, че си тук.
Благодаря на всички ви! Много усмивки от мен :)

Korneliya Haralanova каза...

Тони ,една наградка имаш и от мен :-). Няма значение дали ще се включиш,но не мога да прескоча блога ти, защото правиш наистина уникални неща! http://kornishonka-handmade.blogspot.com/2011/03/blog-post_2819.html

Toni каза...

Колко много награди получих днес... БЛАГОДАРЯ ВИ!

Green-Eyed Girl каза...

Ot men su6to - http://thegreeneyedgirl.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html

Esi каза...

Тони и от мен една награда: http://esipassions.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...