петък, 30 ноември 2012 г.

В очакване на Коледа - ден 12 и време за въпроси

Ще използвам поредната картичка от коледната поредица за една покана. Днес ви каня да задавате въпроси - всякакви въпроси и на всякакви теми са добре дошли. Ако има нещо, което сте искали да попитате, но не сте намирали повод досега - свързано с блога, със самата мен, с картичките ми, с материалите за направата им, с някой проект, за който сте прочели тук, сега е подходящият момент. Ще им отговоря с най-голямо удоволствие в следващата публикация.

Коледната идея днес е сладка в буквалния смисъл на думата - свързана е с шоколад и с това как да превърнем обичайната му опаковка в нещо различно и носещо настроение. За целта трябва да опаковаме шоколада в бяла хартия, да му нарисуваме усмихнато лице, да завържем панделка като шалче, да залепим няколко копчета и да добавим още няколко акцента. Идеята е от Rock Paper Cricut:


8 коментара:

Te4eto каза...

Шоколадите са страхотна идея! И картичката си я бива :-)
Нямам впечатления да си отказвала някога да отговаряш на въпроси, така че няма да се напъвам сега - ще питам когато ми дойде отвътре.

dani's cards каза...

Тони, винаги си отговаряла на всички въпроси,както тук така и във форума.А дори да имам въпрос към теб,като разгледам блога намирам цяла тема за него ;-)

Toni каза...

E, ако все пак нещо съм пропуснала... :)

Кристина К каза...

Определено ще приложа идеята за опаковане на шоколади! Тази година всички подаръци, които ще подарявам, ще бъдат придружени от шоколадови снежни човеци!
Благодаря, Тони! :)

Toni каза...

И аз благодаря, Кристина! Със сигурност подаръците ти ще бъдат посрещнати с радост и усмивка.

Katya Kovacheva каза...

Хм, със сигурност и аз ще взаимствам идеята, страхотна е! При теб винаги е толкова интересно и приятно :) Въпреки, че не оставям често коментари, не пропускам да се насладя на оригиналните ти творения. Определено, ще се възползвам, ако ми изникне въпрос, но в момента не се сещам :)

KalySto каза...

Моят поздрав за теб! Не за наградата, защото моите нямат нищо общо със споделената идея,а защото наистина намирам Творения и Вдъхновения при теб ;)
http://kalinasto.blogspot.com/2012/12/2021.html

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Чудесни са..Идеята е прекрасна, а ако ми остане време, непременно ще я взаимствам и аз!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...