понеделник, 27 август 2012 г.

Вдъхновението ми днес

Преди много, много време в стария ми блог имах рубрика "Вдъхновението ми днес". Тези от вас, които са край мен оттогава, може би си я спомнят. В тази рубрика най-често показвах картички или скрапбук-страници, които истински са ми харесали и вдъхновили. Не пропусках ден - наистина бях сериозна и последователна. Днес вече споделям тези си вдъхновения в Pinterest. От време на време обаче срещам в интернет статии или блог-публикации, които така ме сграбчват, че цялата се изпълвам с вълнение, усмивки и сълзи.

Днес поводът да се развълнувам бе Ashley Ann - невероятен фотограф и майка на четири страхотни деца. Следя повече от година блога й и както често се случва в интернет-пространството, в един момент имаш чувството, че познаваш човека, за чийто живот толкова си чел. Ако не сте попадали на блога й, разгледайте снимките - толкова са истински, реални и красиви. Освен за собствените си деца Ашли пише в блога си и за осиновяването на момиченце от Китай и ето че днес, след седем години, мечтата на семейството им се превръща в реалност - мъничкото момиченце е част от семейството им. Разгледайте публикацията и снимките в нея - сигурна съм, че и вие ще се усмихнете през сълзи.


4 коментара:

Tania каза...

Наистина трогателна история.Не всеки има тази смелост!Браво на такива жени и семейства!

Dani B каза...

Изключителна история, толкова истинска и същевременно много чужда за голяма група от хора. Мога само да изпитам огромно възхищение към Ашли и семейството й! Благодаря за споделеното! Хубава седмица! :)

Krasiana Kostova каза...

ти днес ме разби! Зарязах всичко и от два часа насам чета...

Диляна каза...

Аз също следя въпросния сайт - една жена с огромно сърце! Понякога, в такива ситуации, думите не стигат!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...