четвъртък, 14 юни 2012 г.

Baby Shower


Все по-често и у нас се правят т.нар. Baby Shower - тържества преди появата на бебетата на бял свят, на които се дават подаръци и се отпразнува по своеобразен начин бъдещото раждане. Традиционно тези партита са били организирани само за първите бебета в семейството и на тях са били канени само жени. Идеята е била да се обмени опит и да се дадат съвети на бъдещата майка. Сега този етикет донякъде се пренебрегва и парти може да бъде направено за всяко бебе, независимо дали първо, второ или трето, а гостите да бъдат и от мъжки пол.

Обикновено преди партито на поканените се раздават покани, на които са посочени часът и мястото на тържеството, а понякога е отбелязано и какви да бъдат подаръците.

Днес ви показвам именно една такава покана, която макар и не използвана по предназначение, може да ви даде идея как биха могли да изглеждат вашите покани, ако решите сами да си направите такива. Е, аз определено не си падам по очевидно тематичните картички и покани - тук не се виждат нито бебета, нито пък някакви бебешки аксесоари, но пък звездичките биха могли да бъдат възприети като символ на зараждащия се живот. Като цяло поканата наистина ми допадна и реших да я споделя с вас.



7 коментара:

Maria Tchotcheva каза...

Чудесна е! Много ми харесва :)

Miss Emerald каза...

Тони, поканата бих казала, че е страхотна като замисъл! Все пак то и няма все още появило се бебе, така че асоциацията със зараждащия се живот си е точно на място, а ти си успяла да го предадеш по един много семпъл, жизнерадостен начин!

Анонимен каза...

Хареса ми :-) Семпла, изчистена - точно по мой вкус. Радвам се, че си възвърнала вдъхновението си ;-)

Deni каза...

Семпла, идейна и стилна!Прекрасна е.

Диляна каза...

Идеята за картички за baby shower на мен много ми харесва, а твоето предложение е стилно, както винаги :-) Харесва ми, че цветовете не са стандартните синьо или розово, звездите винаги са ми били любими фигурки :-)

Маги каза...

Нестандартна, но пък много свежа и оригинална идея за такъв повод, Тони.

Esi каза...

Даа и на мен много ми допада!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...