четвъртък, 19 април 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 7 и телевизионния дебют на картичките ми


Успешното приключване на първата седмица от предизвикателството, е чуден повод да разглася на всеослушание телевизионния дебют на картичките ми. Снощи Роро - бившият водещ от ММ, подари по една от тях на гостите си в предаването "Черешката на тортата" по Нова телевизия.

Между другото, май не съм споменавала тук, но през последните години почти не гледам телевизия - не знам дали би се събрал и час за цяла седмица. "Черешката на тортата" обаче е изключение - откакто започна предаването и съм си у дома вечерта, го гледам неотклонно. Сигурно, защото много обичам да ям :))

Както и да е - факт е, че това е едно от малкото предавания, които ме радват. Та когато Мария - LaMartinia преди известно време ми писа, че са снимали в Gastronome и Роро е харесал от моите картички за гостите си, се разсмях с глас - от удоволствие, изненада и радост. И това, ако не е съдба, си казах - моите картички в точното предаване.

До последния момент обаче не знаех дали моментът с картичките ще се превърне в част от окончателния вариант на предаването. И, между другото, освен че споменах в блога, никой друг не знаеше. Въпреки това снощи се настаних пред телевизора с голяма доза очакване, нетърпение и вълнение. Когато видях прекрасната Мария в магазина й, сърцето ми вече съвсем се разтуптя. Видях и картичките си. Хаха, честно ви казвам, изобщо не можех да повярвам на очите си. А когато накрая Роро ги подари на гостите си, щях да умра от кеф. Съвсем сериозно - толкова бях щастлива. Не че мога сега да дам някакво разумно обяснение защо, но се чувствах така, сякаш картичките ми са заживели свой живот и аз гордо-гордо ги наблюдавам отстрани - като майка патица до патета си, които изведнъж започват да плуват уверено. Ей, много готин момент.

Та това е - похвалих се :)


22 коментара:

krasi_mm каза...

Тони, всеки би се зарадвал на твоите произведения на изкуството:)

Успех!

Miss Emerald каза...

Тони, първо да не забравя накуп да кажа, че и мъжката картичката, и вчерашната и днешната са безкрайно сполучливи и красиви, но всъщност не съм очаквала друго от теб!
Сега, за Черешката. Това е любимото ми предаване и задължително се старая да съм готова с вечерята до започването му и ако не мога да седна да го изгледам, поне да попоглеждам и да слушам, тъй като дъщеря ми точно тогава решава, че трябва да се катери по мен, да си играем и т.н. Снощи обаче някои от началните моменти изпуснах. И сега разбирам, че точно най-важния съм пропуснала. Видях купуването на сокчето от бъз, но съществената после част съм изпуснала и когато накрая Роро поднесе картичките ме хвана яд, че така не са ги снимали хубаво! Добре, че сега спомена кога всъщност е бил сюблимния момент и естествено прегледах наново епизода, за да мога да се насладя и аз. Сигурна съм, че за теб е страхотно, неповторимо и повече от приятно като изживяване! Пожелавам ти и занапред да не спираш да изпитваш подобни чувства от едни толкова приятни емоции!

Анонимен каза...

Браво, Тони! Няма как изживяването да не е страхотно, ти имаш прекрасни картички! Желая ти успех във всичко, което правиш! Деси

Анонимен каза...

Тони,всеки би се зарадвал на прекрасните ти творби! Сигурна съм! :))

Маги каза...

Много хубава картичка си направила отново, Тони. И вчерашната много ми хареса. Аз, когато мога следя "Черешката на тортата". Таз седмичната компания е много приятна. :) Снощи заради домакинска работа не успях да гледам цялото предаване, но моментите с твоите картички, не ги пропуснах. :) Всеки на твое място би се чувствал като теб. Няма нужда от разумно обяснение. Успехи и занапред!:)

Анонимен каза...

Тони, тази картичка е направо един малък разкош :-) Много изпипана и красива. А, за " Черешката на тортата ", ако знаеш само с какъв интерес и нетърпение очаквах вечерта с Роро, за да видя твоите картички. Много ми харесват да знаеш.

Maria каза...

Гледам "Черешката" и снощи също :)
Поздравления най-сърдечни от мен!

bejko каза...

Отново чудесна картичка!А относно ТВ дебютът им ,гледах само момента в който Роро ги закупи!И може да ти се стори странно но веднага ги познах и казах "Това са картичките на Тони".Следващата част от предаването го пропуснах по домакински причини,но ще го гледам при удобен случай.Радвам се много за теб и ти пожелавам това да е едно успешно начало в тази насока.Ти определено го заслужаваш!:)

От mjoy каза...

Аз като ги видях още и си помислих, че са твоите картички!!! :)

kenli каза...

Много се зарадвах за теб!!! Това е невероятно признание, защото картичките ти бяха поднесени по много мил начин и с чувство! Дай Боже, всекиму - както се казва! Поздравления за всички картички, които си направила до тук, знаеш че много ги харесвам и по- специално твоята "запазена марка". Ще ги позная измежду хиляди други. Поздрави!

Fany каза...

Няма нужда да се повтарям и да казвам, че харесвам творчеството ти изключително много :)Поздравление за предаването - имаш пълното основание да се хвалиш и да си щастлива :)Много рядко гледам телевизия, но след като прочетох анонса в блога ти, гледах предаването специално :)За мен най-голямата награда е, когато видя предизвиканата радост, донесена от нещата които правя. Мисля, че всички видяхме радостта, която донесоха на гостите на Роро твоите картички, така че - радвай се и ти! :)Поздрави!:)

Диляна каза...

С целия този апел на Роро да подкрепяме българското, появата на твоите картички дойде точно на място :-) Сигурна съм, че всички гости наистина са се трогнали от този жест :-)

Картичката е чудесна!

Addii каза...

Прекрасна картичка отново!Чудесна е!
Няма начин да не се почустваш така щастлива всеки се чувства така ,когато му ценят и харесват нещата ,които прави.При мен винаги е така..при продажбата на всяка една картичка и даже фибичка, някой не ме разбират ,защото мислят само от материалната страна ,но за мен е по-важно че се оценя труда ми и старанието ,което полагам.И след доста картички и разни други нещица,това чувство е все толкова силно .

Ivolina каза...

Тони, и аз съм голям фен на Черешката и като видях твоите картички веднага ги познах. Много се радвам, че ги оцениха и ги показаха в любимото ми предаване.
Вярвам ти за чувствата на гордост, които си изпитала и считам, че имаш пълно право на тях.
Като почна тази седмица реших да прочета повече за Милица Гладнишка, за която знаех малко. Не гледам родните сериали. Намерих страницата и във ФБ и се оказа, че тя е последовател на страницата на Картичкофурии там. Стана ми много приятно, все едно че на мен е станала приятелка.
Много ми харесва новата ти иницатива. Пред 3г съм го правила тоя 30 дневен маратон. Беше много приятно.

*щурчо* каза...

Тони, честита радост!Не съм гледала предаването (и з рледам изключително рядко ТВ и..основно Лека нощ деца :) ), но като прочетох поста ти..със сигурност ще го гледам..
Картичките ти са толкова стилни и красиви,че не вярвам да има някой, който да не ги харесва и оценява, за това е напълно естествено да си доволна от признанието, което получаваш за тях. Сигурно е страхотно изживяването и...изобщо не е нужно да се обяснява логично :)
УСПЕХ!!
А картичките ти са прекрасни. Разглеждам ги с голямо удоволствие.
Между другото..идеята с 30 дневния маратон е ..разкошна..Пожелавам ти време за да реализираш всичките си идеи..

dani's cards каза...

Тони, ти си черешката на картичките!:-))
А днешната картичка е разкошна!

Handmade_by_MaDe каза...

Видях само момента,в който Роро ги подаряваше,но това беше достатъчно,за да ме усмихне,защото без да знам,знаех на кого са...зарадва мен,а си представям твоето удоволствие :) /от стъпките на патетата :D/.
А днешната картичка е изключителна...отново!
Поздрави и хубава вечер!

Toni каза...

Ако знаете колко съм благодарна, че станахте част от радостта ми. Че мога да споделя и това да ми донесе още повече радост и удовлетворение.
Изпращам на всички ви много целувки!

Svetla * каза...

Поздравления Тони ! Картичките ти са прекрасни ! Трябва да бъдат видяни на много повече места от едно телевизионно предаване ;) Само като описваш емоцията си мога да си представя колко много си се зарадвала :) Продължавай все така да ни вдъхновяваш с творенията и с идеите си !

Maria каза...

Колко жалко, че вчера пропуснах Черешката, много ме е яд. Поздравления! И тази картичка е чудесна :)

Bo каза...

Какво щастие!!!
За съжаление съм пропуснала този епизод, но какво от това?! От твоята публикация усещам толкова силно гордостта, щастието и радостта, че се вълнувам страшно много, заедно с теб!
:)

Ariadna каза...

Тони, честито за телевизионния дебют на картичките ти! Аз хванах само момента с изненадата и бях впечатлена, че нещо подобно въобще се случва! За съжаление не са много хората, които биха изненадали гостите си с картичка. Радвам се, че твоите прекрасни картички са зарадвали гостите на Роро! А картичката, която ни показваш днес е много романтична, но пък отново твоя :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...