сряда, 16 май 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 30/Финалът


Е, справих се - благополучно стигнах до края на 30-дневното предизвикателство, в което правих и публикувах по една картичка всеки ден. Ако бяхте наблизо, със сигурност щяхте да забележите щастливата усмивка на лицето ми. Приемам поздравления. Всъщност преди наистина да започнете да ме поздравявате, веднага ще си призная, че въобще не беше толкова трудно. И че много повече се забавлявах, отколкото самосъжалявах. Е, имаше моменти, в които буквално не исках да погледна никоя от картичките си, но в крайна сметка установих, че всички са ми на сърце и че всъщност много си ги харесвам. Наистина съм доволна, че се заех с реализацията на идеята за предизвикателството и че бях достатъчно постоянна, за да я доведа до успешния й край. Всъщност през цялото време бях убедена, че ще стигна до края на предизвикателството. Нямаше момент, в който да поискам да се откажа или да допусна мисълта, че няма да се справя. И се радвам, че успях.

Знам, че някои от вас очакват грандиозен финал. С опасението да ви разочаровам, няма предвиден такъв. Нито картичката е по-различна от останалите, нито тази публикация ще е специална. Просто една от поредните 30 :)

Всъщност през цялото време си мислех, че когато стигна до края на предизвикателството, ще си направя една истинска голяма равносметка, но днес, пишейки тази публикация, осъзнах, че няма нужда от такава. Отчетът пред строя отпада :)

Не за друго, а защото осъзнах, че няма смисъл от тържествени равносметки. Каква по-добра равносметка от щастливата ми усмивка, от задоволството и удовлетворението. От осъзнаването, че да твориш може да бъде въпрос на навик - при това много хубав такъв. И че колкото повече го правиш, толкова по-лесно става да започнеш. Благодарение на предизвикателството направих картички, смело пристъпващи зоната ми на комфорт - различни, но пък вдъхновяващи, преоткрих маркерите копик и с изненада установих, че оцветяването може да бъде успокояващо занимание. Изживях емоции, вълнения - бях увлечена, любопитна, експериментираща, търсеща, вдъхновена, щастлива.

Да, от това предизвикателство имаше смисъл. Ще го направя отново :)

16 коментара:

Dani каза...

Всички картички са прекрасни!
Поздравления за изпълненото обещание!
С пожелание за хубав ден!

Kati каза...

Поздравления за постоянството и упоритостта ти. Равносметката е кратка - 30 прекрасни картички, които ни вдъхновяваха всеки ден. Надявам се да запазиш темпото и да виждаме честичко нови неща. Хубав ден ти желая, и усмивката да не слиза от лицето ти.

Te4eto каза...

Тази картичка си е грандиозен финал - много ми харесва! Поздравления и за постоянството! Такова предизвикателство не е по моите сили - може би защото подсъзнателно се бунтувам срещу задължителното и не мога да реша "задължително ще се забавлявам"... нещо не си намирам точните думи, но мисля, че схвана идеята...
И накрая(за да не ставам досадна) радвам се че всеки ден от твоя маратон виждах тук една пипната картичка! Някои ме грабваха, други не чак толкова, но има защо да си доволна от себе си!

Tania каза...

Когато човек е натоварен и поел ангажимент се организира успешно и върши чудеса!

arcadia каза...

И аз съм съгласна със Стеф, че наистина тази картичка е блестящ финал! Надписът Enjoy напълно ми хармонира с посланието, което отправяше с всяка картичка. Определено ще ми липсва сутрешното надзъртане в блога ти, надявам се набрала енерция от това предизвикателство поне през ден да те "виждам" тук. И ще подкрепя Нана, че наистина ще ми бъде интересно да виждам повече твои оцветени картички. Поздрави, Тони, за хъса, за постоянството, за вдъхновението, за удоволствието! Респект!

Deni каза...

Всичките 30 картички бяха прекрасни- чудесно начало на всеки ден от последвия месец!Поздравления за постоянството и упоритостта!Ще чакам някоя нова твоя вдъхновяваща инициатива!

Vili M. каза...

Прекрасни, красиви и вдъхновяващи! А тази последната,оставя на финала много положителни емоции и позитивни мисли. Браво, Тони, и за постоянството и за фантазията!

dani's cards каза...

Поздравления за постоянството Тони!
На мен лично би ми било трудно с такова предизвикателство,но ти се справи повече от забележително!
Всекидневните ти картички ще ми липсват..

Nana каза...

Пиша, трия, пиша, трия, колкото и да пиша все не е достатъчно да ти кажа простичко, че си прекрасен човек. Възхищавам ти се!

Unknown каза...

Тони,благодаря ти,че всеки ден ме накара сутрин да отварям компютъра си и да ти идвам "на гости",беше ми изключително приятно!Прекрасен финал...май ще ми липсва ;)))Поздравления за последователността и упоритостта,която имаш!

Маги каза...

Много свеж финал! Надявам се да подновиш. Макар и да не коментирах всеки път ми беше много интересно. :)

bejko каза...

Чудесна картичка като за финал на това лично предизвикателство!Не успях да видя всички ,но никога не е късно да се поразходяоколо теб!Поздравявам те за постоянството и добрата организираност,която явно носиш в теб!:)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Въпреки заявлението ти, че няма да правиш равносметка, всъщност равносметка има..И въпреки ,че според теб това е просто 30/30 картичка, всъщност..си е един блестящ финал..
За мен беше истинско удоволствие да проследя всяка от картичките ти- красиви, стилни и в същото време семпли и изчистени. Картички със стил и с перфектна организация.
Това предизвикателство, както и клипчетата ти, прекрасната инициатива "ПРедай нататък", заедно с неповторимия ти стил са нещата, които ме привличат към твоя блог като магнит и..аз като останалите момичета с нетърпение ще очаквам следващите ти инициативи. Стана многословно. Макар да можех с три думи да напиша "Възхищавам ти се". Но..аз съм си многословна :)Адмирации от мен за начина по който ни въвеждаш в своя свят.

Miss Emerald каза...

Тони, поздравления! Ти успя не само да завършиш своето самопредизвикателство, но и да си доставиш забавление, радост, удовлетворение от постигнатото! Радваше ни през цялото време със своите картички и тази си е един чудесен финал. Сякаш е събрала всички емоции и чувства, всички равносметки, които си си направила.

Ani каза...

Прекрасна е! Както и всички останали, излезли изпод твоите сръчни ръце!

Lorraine A каза...

Gorgeous card :-)

thanks for entering the Simon Says Stamp Challenge DT call and Good Luck :-)
luv
Lols x x x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...