петък, 4 май 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 18


Отново картичка, направена само от няколко вида картони - всъщност идентични на тези от картичка № 12. Споменавала съм и друг път, че когато направя картичка с определени материали, много често ги използвам и за втора. Прибирането и подреждането определено не са най-приятната част от творческия процес, така че се възползвам напълно не само от факта, че вече съм направила някакъв подбор на подходящи цветове и десени, но и от безпорядъка, който цари на работната ми маса.

Що се отнася до тази картичка... не е от най-любимите ми, признавам. Липсва й сякаш живец, нещо, което да те привлече към нея. Но пък аз продължавам да съм убедена, че няма как всичко, което правиш, да е стойностно, красиво и различно. Напротив - за да създадеш онова ми ти стойностно и различно нещо, преди това трябва да си направил много, ама наистина много не чак толкова стойностни и красиви неща. Очакването, че само да седнеш на работната си маса веднъж месечно и под ръцете ти ще се роди шедьовър е толкова нереалистично, че е чак смешно.

Затова предлагам да запретнем ръкави и просто да творим, пък ако в процеса на това творене успeeм от време на време да създадем нещо хубаво, значи си е струвало.

5 коментара:

dani's cards каза...

Тони,веднага се съгласявам с теб!Като всяко нещо,така и правенето на картички иска практика.Понякога картичката се получава за 10 минути,друг път отнема 2 часа и пак не си доволен;-)Но като цяло удовлетворението от една завършена красива картичка е несравнимо!

Анонимен каза...

Тони, картичката е страхотна :-)

Te4eto каза...

Думите ти в тази публикация са все едно казани от мен! Оня път :D това исках да кажа, ама не успях да го формулирам.
Така или иначе стилът ти ми допада и повечето ти картички също! И все пак любимата ми си е онази "Слънчева неделя"!!!

Ганима каза...

Даммм, как да не се възползваш от вече подбрана подходяща комбинация :))).
Много строго я съдиш тази картичка :),а и себе си. Наистина, може да не се нарежда към най-любимите, но си има своето очарование. И пеперуди! ;)
А с текста от втората част на втория абзац до края - съм напълно съгласна :).
Важното е това, което творим да ни носи удовлетворение! :)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цветовата комбинация е прекрасна, идеята за картичката- също..
Това, което на мен ми липсва е твоите послания.. Свикнала съм почти всяка твоя картичка да има надпис :)
Но..тази е с пеперуди.. и е много свежа!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...