четвъртък, 3 май 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 17


Много рядко правя картичка с основа в различен цвят от белия или крафт, но пък, когато все пак пренебрегна навика и удобството, се получава нещо интересно и различно - като днешната картичка например.

Ако ме питате как върви предизвикателството, всъщност добре. Неочаквано и за самата мен се оказва, че да правиш картичка всеки ден не е чак толкова трудно, независимо колко си ангажиран и зает. По-трудно се оказва да намериш време да я снимаш при подходяща светлина, а след това да обработиш снимката, за да изглежда добре.

Лошото е, че не намираш време за почти нищо друго - не съм правила скрапбук-страница през последните седмици, не съм снимала и какъвто и да било клип. Но пък възнамерявам да завърша предизвикателството и след това да споделя какво научих от него. Със сигурност ще е интересно и поучително да се върна към изминалите 30 дни, да разгледам направените картички, да си припомня отделни моменти и в крайна сметка да помисля имаше ли смисъл и какъв бе той.

6 коментара:

FanyCraft каза...

Страхотна е просто!:)Да си призная малко взеха да ми липсват ярките цветове в твоите проекти напоследък...И ето, че ми прочете мислите!:)Много свежа!:)Поздрави!

Toni каза...

Благодаря ти, Фани! И на мен самата ми се прииска да направя нещо цветно и свежо.

Диляна каза...

Недостатъкът на другите основи, особено на тъмните, е, че писането на послание вътре е по-трудно, освен ако не се украси със светла хартия :-) На мен тази картичка много ми харесва, има един страхотен пролетно-летен заряд :-)

Toni каза...

Диляна, абсолютно права си. Затова и винаги се стремя, направя ли такава картичка, да помисля и за вътрешността й. Но пък за тази забравих. Непременно този пропуск ще бъде поправен :)
Благодаря ти от сърце за милите думи!

Valchen каза...

Много е красива, свежа, пролетна и ми донесе много весело настроение!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Чудесна е! Ярка и стилна!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...