четвъртък, 30 юни 2011 г.

Отново сватбена картичка



Серията картичка в стил Shabby Chic продължава и, честно казано, не се очертава скоро да спре. Тези леко ретро картички в меки цветове, с нежно и ефирно излъчване, просто ми влязоха под кожата. Аз не съм от тези, които обикновено се прехласват по картичките си, но напоследък нещо ми стана. Не само че ги харесвам, но взех и да се хваля с тях. Всеки път, когато направя такава картичка, отивам при съпруга си и започвам да му досаждам да я погледне сега - веднага! и непременно да й се възхити (това, последното му го внушавам подсъзнателно). Да има късмет да не го направи... Той обаче явно е добре обучен и знае как да размекне съпружеското ми сърце, така че вчера заяви - някой ден ще направиш изложба с тях. Е, вярно, че преувеличава, но това му е ценното на един добър съпруг. Да преувеличи, когато е нужно :)


12 коментара:

Katerina Arsenova каза...

Тони страхотна е...странното е че преди няколко дена се ровех по етси магазина за идеи и разглеждайки сумати картички попаднах точно на тази...разгледах я без да знам че си ти и продължих да разглеждам картички на автора. Всичките толкова ме впечатлиха но ми стана странно че бях виждала някои модели някъде и като видях че са твои толкова се зарадвах...Дори и на друго место (не в блога ти) правят страхотно впечатление. много ми допада идеята за нарязаните букви и кръговете. Страхотна картичка !!!

Lina каза...

Цветовете са прекрасни Тони, цялата картичка също. Много е нежна а и има любимо нещо - пеперуда. Усмивки от мен и много вдъхновение!

Miss Emerald каза...

Прекрасни цветове, прекрасно изпълнение, прекрасно излъчване! Поздравления! Не забравяй, че понякога нещата, които са ни се сторили много невероятни за осъществяване, се оказва, че се случват по някакво стечение на обстоятелствата. Един ден може да се окаже, че думите на съпруга ти за твоя изложба не са били просто, за да те умилостиви, а цяло пророчество!

Nelka каза...

Известно време не можех да коментирам, но следях всичките ти публикации.Много нежни и красиви са станали всички картички, включително и тази.И аз съм пощуряла по този стил от два месеца само правя кутийки и подарявам, даже не успявам да публикувам.Но ти си успяла да вмъкнеш нещо от твоя си Тони-стил и картичките ти са все така разпознаваеми.

KalySto каза...

Много красива е и тази! А и цветовата комбинация е прекрасна.Изобщо промяната в стила ти много ми допада въпреки, че и сега е прекалено минималистичен за мен. Чакам още!

Биляна каза...

Този стил ми харесва-картичките са нежни, в меки тонове, прекрасни!

Toni каза...

Катерина, не мога да повярвам, че си попаднала на точно моя картичка в Етси - продуктите там са безброй. Все пак добре, че не подходих с никакви очаквания към това си начинание, защото засега се очертава като пълен провал :))) Много ти благодаря за милите думи и се радвам, че картичката ти харесва.
Благодаря и на всички останали! Желая ви прекрасен ден!

Руми каза...

Тони, разсмя ме с публикацията. Съпружеското одобрение и възхищение е много важна заключителна част на творческия процес и при мен. :-))))
Картичката е прекрасна!

Lidiya каза...

Красива е! Много нежна и романтична!

Маги каза...

:) Много е нежна, Тони.
Колко познато ми звучи това със съпружеското одобрение. Аз след всяка картичка тичам при него и очаквам коментар. Той обаче не винаги одобрява всичките ми неща.

Nelly каза...

Страхотна е картичката Тони - нежна, стилна и романтична!

Анонимен каза...

golden goose outlet
hermes
golden goose black friday
fear of god outlet
golden goose outlet
off white shoes
supreme new york
a bathing ape
curry 9
golden goose sneakers sale

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...