четвъртък, 23 юни 2011 г.

Сватбена картичка - малък разкош


Ако трябва да бъда съвсем честна - най-вече пред себе си, една от основните причини да правя картички е възможността да работя с прекрасни материали. По принцип не си падам особено по пазаруването - да обикалям из магазините определено не е сред любимите ми занимания. Не за друго, а защото почти никога не си харесвам нищо - имам чувството, че всички производители, най-вече тези на дрехи, са влезли в жесток заговор срещу мен - решили са да правят само дрехи, коя от коя по-шарени и по-кичозни. Не, благодаря. 

Но пазаруването на материали за картичките ми е съвсем различно - там почти всичко ми харесва. Пазарувам онлайн и удължавам удоволствието възможно най-дълго - една поръчка може да ми отнеме два-три дни, докато в крайна сметка реша какво искам и се насладя на избора си. След това започва сладостното очакване на пощенската пратка - да, дори в това намирам удоволствие:)) А когато в крайна сметка пристигне, трудно нещо може да развали настроението ми точно в този ден - няма служебни проблеми, няма разсеяни подчинени, няма твърде много работа. Аз си се рея в небесата и очаквам с нетърпение да се прибера у дома, за да разгледам на спокойствие какво съм напазарувала този път. И най-интересното е, че обикновено на живо нещата са в пъти по-красиви, отколкото онлайн. 

Така се случи и вчера. Получих поръчка с материали и още неприбрала се у дома, вдъхновена от цялата тази красота, спретнах две картички. Тук виждате първата от тях. Коренно различна от обичайния ми стил, но пък се влюбих в нея от пръв поглед - рядко казвам, че на живо нещата ми изглеждат по-добре, но определено точно тази картичка на живо е малък разкош, който снимките не успяха да уловят. Прекрасните хартии на Pink Paislee от колекцията Butterfly Garden и разкошните цветя на Prima допринесоха най-вече за това. Определено усещам, че стилът ми навлиза в нов период - по-приглушени цветове, повече нежност, щипка разкош. Вдъхновена съм :)


20 коментара:

Unknown каза...

"Вдъхновена съм :)"
И как няма да си. Тази картичка би вдъхновила всеки.
Харесвам много стила ти за правене на картички и с нетърпение чакам да видя какво ще донесе новата посока, в която си поела
Поздравления, за пореден път, Тони!

Руми каза...

Прекрасна е!!!

Addii каза...

Прекрасна!

Unknown каза...

Тони,продължавай в тази посока,много нежност и феерия твориш с тези приглушени тонове.Човекът е така устроен ,да търси още пътища,посоки и цели,ти си на вярната пътека.Очаквам с нетърпение всяка нова твоя работа,желая ти слънчев ден и още идеи!С поздрав:Ива

bellnell каза...

:Тони, много нежност струи,но стила си личи. Определението ти "малък разкош" е съвсем точно което не винаги се определя от материалите както беше писала преди в един от постовете си. Вдъхновяващо в тези ми дни на ремонти и зареждащо за което Благодаря и усмивки в лятната утрин и от мен!

bellnell каза...

PS. В очакване на втората съм!

Аелис каза...

Страхотна!!!Толкова нежна и стилна...

Te4eto каза...

Ммм, каква радост за окото! Колко романтично... и вдъхновяващо!

Lionelsa каза...

Целият ти пост е радост за сетивата :-)

Анонимен каза...

Тони, невероятна е!

Вася

Boryana каза...

Колко нежност само струи от нея! Нямам търпение да видя още подобни творения. :}

Ivolina каза...

Много красива и елегантна картичка. Очаквам да покажеш и другата.

Miss Emerald каза...

Харесва ми новото ти вдъхновение! Много е сполучливо, има нещо типично в твой стил, но и различно от досега направените картички! Страхотна е картичката и несъмнено много по-хубава и завладяваща на живо!

mimimira каза...

Изключително нежна и стилна картичка!

Анонимен каза...

Малко бижу! :)
Как няма да си вдъхновена с тези прекрасни хартии. Картичката е невероятна. Всичко е прецизно,стилно,изчистено.
Определено това,че не харесваш кич в дрехите си личи и в картичките. Всички картички са ти стилни,умерени и изчистени. :)
П.С. Колко ти струваше доставката от pinkpaislee.com ?
Усмихнат ден,Тони!
Yellow_

Toni каза...

Благодаря ви!
Разбира се, че ще ви покажа и другата картичка - тези дни :)
Yellow, не съм поръчвала от Pink Paislee - нямам идея дали изобщо доставят дотук. Моята поръчка бе от Sarah's Cards, но дадох линк към сайта на производителя, за да се види цялата колекция.

Nelly каза...

Тони, отдава ти се какъвто и стил картичка да направиш. Много е стилна и нежна картичката. Страхотна!

Ганима каза...

Тони, в каквато и насока да кривнеш все си си ти! :)
Хареса ми цялостното решение, а тези хартии са разкощни :).
...и благодаря! ;)

Маги каза...

Много е нежна и романтична, Тони!

Svetla * каза...

Много , много красиво и нежно ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...