събота, 11 юни 2011 г.

Новините в събота


Освен новата картичка, която направих преди няколко дни, новината днес е, че се сдобих с Биг Шот - машинката на Sizzix, която служи за изрязване и ембосинг:


В един кошмарен ден тази седмица, в който имах толкова много работа, че вече не знаех на кой свят се намирам, реших, че единствената справедлива компенсация за тези мъки, 
ще е някоя покупка. 

Само минути по-късно вече правех поръчка от Грета`с Арт. Те пък моментално ми звъннаха, за да ми кажат, че поръчаната заедно с машинката папка за ембосинг не е в наличност, а аз започнах да им обяснявам как не съм поръчала никакви цветенца, а ламинат:))) Още ме е срам. Ако някой от тях чете тук, да знае - макар и малко разсеяна, по принцип не съм чак толкова неадекватна:)))

  Все пак успяхме да се разберем и след ден - тоест вчера машинката пристигна и моментално възникнаха два логистични проблема. Как да успея да я пробвам за двата свободни часа след работа, през които трябваше да разместваме мебели - следващата сутрин щяха да идват да поставят прословутия ламинат, и в същото време да се приведа в приличен вид за среща на класа, с който завърших Езиковата гимназия преди цели... 17 години. Успях да се справя - и с външния си вид - никой не уплаших, и с мебелите - тук не взех особено участие, и с машинката - е, проглуших ушите на съпруга си, че трябва веднага, моментално да намери начин да включи някъде компютъра - преместен заради същия онзи ламинат, защото нямам никаква идея как  работи това нещо, а няма да излезна от къщи, докато не разбера. Та такива емоции ме владяха вчера:))

14 коментара:

Deni каза...

Е, честито! Със здраве да си я ползваш и да ни радваш очите с красиви творения!Хубав и ползотворен уикенд!

avocett каза...

Ейй,страхотна е картичката !
Не мога да кажа какво точно толкова ме привлича в нея,ама наистина много ми харесва и ме радва,като я погледна :) !
Честит Биг Шот , все такива хубави творения да правиш с него ! (започвам и аз да се замислям за такъв,но спестявам за по-"грандиозно" нещо :).

avocett каза...

И пак съм аз , ще съм много благодарна,ако споделиш на коя фирма са хартиите,които си използвала .
Благодаря предварително :) !

Addii каза...

Картичката е много свежа и зареждаща!
Честито за машинката!

Green-Eyed Girl каза...

Тони, миличка, чудни емоции си имала! Честита ти нова придобивка! Още много красоти да измайсториш с нея! Виждам, че велосипедът продължава да те преследва :)) Научи ли се вече да караш или..? Прекрасна картичка, както винаги!

KalySto каза...

Честито за голямата придобивка! И аз все си мечтая за такава,но уви... Надявам се много да се забавляваш с нея. Весел уикенд!

Toni каза...

Благодаря ви!
Хартиите май бяха на October Afternoon, а колелото на American Crafts.
Не, уви, не съм се научила - дори не съм опитала - засрамено признавам:)

Nelly каза...

Тони колелото е чудесен свеж предвестник на хубавата новина - Честито за придобивката ти, много много да я използваш, с кеф!!!
С нетърпение чакам новите ти произведения!!!
Заслужила си го!

- каза...

Честита придобивка! Да и се радваш със здраве и да сътвориш много красиви неща с нея! Предлагам като я опознаваш по малко и да ни разказваш какво и как се случва :)

Анонимен каза...

Тази картичка носи едно много свежо,детско и слънчево настроение. :) Честит Биг Шот, само красоти да правиш с него.
Yellow_ :)

Маги каза...

Честита придобивка,Тони! Със здраве да си ползваш машинката.
Картичката ти носи много свежо, лятно настроение.

Unknown каза...

Странно вчера ти пуснах съобщение ... а го няма...
Както и да е, честита машинка Тони и много красиви картички да направиш с нейна помощ! Това за търпението ... много добре те разбирем :))) Картичката с колелото е страхотна, направо се влюбих в това колелце на точки :)
Поздрави и хубава неделя Тони :)

Toni каза...

И още веднъж ви благодаря!
Сега трябва само да се сдобия с шаблони, защото само с машинката съм заникъде:))

Лара, непременно ще споделям впечатления и опит.

Ева, напоследък Блогър май ни играе лоши шеги - вече за втори път научавам, че коментар не се е публикувал... Странна работа...

arcadia каза...

Тони, картичката е чудесна (отново)! Харесва ми тази твоя "препратка" към идващото лято, носи много слънце, настроение и приключенски дух. Ааа, да не забравя да ти честитя новата придобивка - Честито!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...