сряда, 23 март 2011 г.

За приятелите и... за мен


Буквално бях на път да забравя да публикувам тази картичка. Направих я преди повече от месец заедно с тази картичка, като използвах същите хартии и цветове, но промених дизайна и надписа. Много харесвам съчетанието на два различни шрифта - ръкописен и прав, и често използвам тази комбинация. Убедена съм, че да избереш най-подходящия надпис и шрифт за една картичка може да бъде истинско предизвикателство и този избор не трябва да се пренебрегва с лека ръка.

А сега искам да благодаря от сърце на всички, които отличиха блога ми в инициативата The Versatile Blogger. Да прочетеш, че си вдъхновение за някого, е признание, и чест, и отговорност. Няма да предам инициативата нататък, защото принципно съм взела решение да не участвам в подобни награди. Но много исках и тук, отново да благодаря на всеки от вас. Между другото, беше ми много интересно да прочета седемте неща, които всеки споделяше за себе си, затова реших и аз да го направя. Ето ги и моите седем любопитности:

  • почти всички публикации в този блог са написани в ранните сутрешни часове, докато всички останали още спят. Това е единственото ми спокойно време през целия ден.
  • не мога да карам колело. Като дете пропуснах да се науча, но оставам с надеждата все пак някой ден да успея :) Между другото и кола карам много, много рядко и не съм кой знае какъв шофьор.
  •  всеки ден съм на велоергометъра и навъртам по 10 км, докато... чета книга.
  • всеки ден записвам по три неща, за които съм благодарна. Поредният проект, който ме кара да погледна на живота с нов поглед и от нова перспектива. 
  • завършила съм немска езикова гимназия, но толкова отдавна не съм говорила немски, че сигурно няма да мога да се справя и с най-елементарния диалог.
  • нямам нито една татуировка и не възнамерявам никога да имам, но мъжът ми има цели четири. И иска още :)
  • не обичам да ходя на маникюр, фризьор, да пазарувам дрехи, обувки и аксесоари - въобще чужди са ми много от женските слабости. Но пък държа на качествената козметика и не бих могла да си представя например, че бих излезнала навън без крем със защитен фактор, или пък да отида на работа, без да съм гримирана.

С надеждата да не съм ви отегчила, желая ви прекрасен ден!

14 коментара:

Lidiya каза...

Тони, картичката е страхотна! Харесва ми как съчетаваш ярките цветове! Поздрави

Green-Eyed Girl каза...

Чудесна картичка, много топла и живописна. Пожелавам ти в най- скоро време да се научиш да караш колело, ако не за друго, то поне за да разбереш какво удоволствие е и колко разтоварващо действа(между другото аз се научих да карам сравнително голяма - сама и на инат):)

~Gery~ каза...

Щом имаш тренинг с велоергометъра, Тони, колелото няма да ти се опре. :) Единствената най-съществена разлика е, че от едното вероятността да паднеш е значителна, докато от другото-минимална. :)
Ама то герой без рани не може!
А картичката е чудесна!
Все се чудя - отделните букви - стикери ли са или чипборд или ги режеш на ръка по кунтур?

Toni каза...

Хаха, ще ме амбицирате това лято наистина да опитам да се справя с това пусто колело. Трябва да открия само някое безлюдно право място :))
Гери, стикери са. Разсмях се, когато си представих как ги режа на ръка :)) Ако не беше тримерът, сигурно изобщо нямаше да правя картички - правите линии с ножица за мен са непостижима мечта.

Биляна каза...

Много красива хартия, а ти чудесно си съчетала с червения надпис-търся подходяща дума, но такава не ми хрумва в момента:)

Завиждам ти благородно за ранното ставане- и аз имам нужда от време само за мен, но пък съм поспалива и едва ли ще мога да го намеря рано сутрин.

Lionelsa каза...

Тони, благодаря ти, че сподели нещо за себе си! Мен точно тази част от инициативата ми хареса и ме накара да я продължа.

Ако ще ти е успокоение и аз не мога да карам колело :-)

А картичката - както винаги е много сполучлива.

Katerina Arsenova каза...

еееееееее много ми харесва тази картичка има лятно и страстно излъчване !!!!


Бих казала страхотна личност със плюсовете и минусите си !!!


Поздрави

Катя

arcadia каза...

Тони, много ми харесва картичката ти! А, и въобще твоя стил ми допада много!Браво :)

Veselina каза...

Красива картичка, ярка и топла! Съгласна съм за избора на надпис и шрифт. Поздрави!

Анонимен каза...

Тони, много интересна публикация :)
А това, че успяваш да четеш докато си на велоергометъра си е направо за завиждане. Бях пробвала преди време, но се усещам как като почна да се улисвам в книгата и почти спирам да въртя педалите ... явно съм еднозадачна ;)

Поздрави,
Devilkin

Krasiana Kostova каза...

Една награда от мен! Ужасно много се прехласвам по картичките ти! Невероятни са!http://sharenoto.blogspot.com/2011/03/blog-post_23.html

Nana каза...

Toни,най-лесно е на гола поляна с голям баир :) Не съм карала колело от години. От известно време си мисля, че май е време да се обзаведа с едно, защото карането му е голямо удоволствие. Само и малчо искам да се научи и ще си ходим заедно на разходки. :)
Беше ми много интересно да прочета твоите 7 неща и ме изненада за кой ли път, колко много малки ежедневни проекти имаш.

Toni каза...

Нана, вкъщи не можем да се разминем от колела - всички останали са запалени колоездачи. Само аз предавам фронта :))
Краси, много ти благодаря! Опитах да коментирам в блога ти. Не знам дали се получи...
Благодаря и на всичко останали за коментарите. Радвам се, че ви е било интересно.

Lulu каза...

Тони страхотна картичка! Аз съм съм безнадеждно влюбена в маковете и изпадам в транс, всеки път като видя нещо толкова хубаво и то с макове:) Поздравления!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...