сряда, 9 март 2011 г.

Едно сладко кученце


Ето го и кученцето, за което споменах вчера. Ще участвам с тази картичка в поредното предизвикателство на Simon Says Stamp, което тази седмица особено ми хареса - не за друго, а защото просто няма зададени никакви правила. Картичката е направена с хартии на October Afternoon от линията Schoolhouse



Те са част от една скорошна поръчка и ми дадоха повод да се замисля за пазаруването на материали. През последните месеци или по-скоро година пазарувам по съвсем различен начин от начина, по който го правех доскоро. През първите години, след като започнах да се занимавам със скрапбукинг и правенето на картички, винаги търсех "най-добрата" сделка. Важното бе материалите да са на добра цена и в колкото е възможно по-голямо количество. Това доколко ми харесват, сякаш оставаше на заден план. Нормално е, когато нямаш почти нищо и тепърва започваш да събираш материали, да го правиш. Така неусетно натрупах хартии и продукти, които никога няма да използвам и които всъщност не харесвам особено. Не упреквам себе си. В началото нито имах представа за стила си, нито знаех какви материали са ми нужни и кои истински харесвам.  Но определено сегашното ми отношение към пазаруването ми допада повече. По-осъзнато и по-разумно е - поне в повечето случаи :) Вече пазарувам в по-малки количества и не се водя толкова от изгодната цена или промоциите, колкото от това дали истински ми харесва конкретния продукт. Вече купувам отделни листове хартия, а не цели колекции, конкретни продукти, а не цели комплекти. Не че пренебрегвам добрите намаления - напротив, но първият въпрос, който си задавам е, дали бих купила точно тази хартия, пънч или каквото там се предлага, ако е с действителната си цена.
А как пазарувате вие? Примамват ли ви изгодните предложения и неустоимите промоции?

13 коментара:

Katerina Arsenova каза...

наистина е много сладко. Семпло и изчистено прекрасно

Lionelsa каза...

С нетърпение очаквах да видя картичката. Хартиите са страхотни.

Аз за жалост рядко купувам материали. Моите първи покупки също бяха малко хаотични и ги използвам изключително рядко. В процес на работа разбрах от какво имам нужда, остава сега да набавя и средставата, за да се снабдя с тях. Убедих се, че едно от най-важните неща са добре съчетаните цветни хартийки :-)И тъй като специализираните магазини са с по-високи цени, винаги се оглеждам за алтернативни варианти.

Nelka каза...

Много сладко кученце, цялата картичка е много веселяшка, поне на мен така ми въздейства.Аз използвам предимно подръчни материали, събирам всякакви боклучета-етикетчета, хартийки и т.н.Отскоро се занимавам със скрапбукинг, но първоначално и аз купих няколко неща, които не използвам.

unicorn каза...

Тони картичката е много хубава и кученцето е наистина сладичко:))))

Ani каза...

Тони, най-накрая и аз да те поздравя за прекрасния блог :)
Чудесни картички си сътворила, браво!
Много красива и вдъхновяваща пролет ти пожелавам :))

Ivolina каза...

Много сладурска картичка. Чудесни цветове и кученцето е голям сладур.
А първоначалното натрупване на материали си е доста хаотично разбира се. И аз имам доста неща от началото, които така и не вярвам някога да използвам.

Анонимен каза...

Привет ,искам да ви поздравя за прекрасния блог !
Тук е много уюутно и идейно !

Поздрави!

Toni каза...

Благодаря ви отново за чудесните коментари и за това, че се отбивате тук! Удоволствие е да бъда в такава приятна компания :)
Надя, Ани, добре дошли!

Nelly каза...

Тони, много красиво съчетание на цветовете. Имаш усет да съчетаваш много цветове.
Работили сме по една и съща тема - кучешката - но при мен с романтичен привкус:)

Анонимен каза...

Прекрасни картички, прекрасен блог! Мисля, че след като видях този блог си казах "трябва да си напрвя мой":)

Много ми хареса определението, че в началото когато купуваш материали още търсиш стила си и не всичко ще ти влезе в работа.

Toni каза...

Нели, видях кученцата ти. Толкова са сладки. Много ми харесаха.
Дани, благодаря ти. Желая ти много успех в блогването!

email: Steph@SimonSaysStamp.com каза...

I really like those papers!! What a cute puppy too! : )

Thanks so much for entering the Simon Says Stamp Challenge!!!

-Sarah

Christine каза...

Your card is adorable. Great card design!
xoxo, Christine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...