понеделник, 17 декември 2012 г.

В очакване на Коледа - ден 20, финалът

 

Не съвсем неочаквано поставям финал на коледния проект с така любимите ми тази година елхи - триъгълници. Надявам се, че картичките, които ви показах през последния месец, макар и семпли, са ви харесали и вдъхновили. Ако искате да участвате в предизвикателството, което поставих в началото, все още имате време до края на утрешния ден. В сряда се надявам да реша как ще избера победителя и действително да го направя, а в четвъртък да публикувам името му.

Днес няма да има линк към коледно откритие в мрежата, но пък ще отговоря на все по-честите запитвания, които получавал по имейл. Дали може да поръчате или купите картичките ми е отбелязано в раздела  Често задавани въпроси. По този повод - следващият базар, за който съм изпратила картички, ще се проведе на 22 декември в София в The Mall и е организиран от фондация „Нашите недоносени деца”. Събраните средства ще бъдат използвани за закупуването на гнезда за куьвози, с които ще бъдат оборудвани няколко неонатологични отделения в страната.


Желая ви усмивки в този мрачен ден :)

14 коментара:

Toni каза...

Страхотна благородна инициатива! Поздравления за нея! А картичките с тези елхички са чудни! Семпли, но невероятни!

district2 каза...

Този кариран фон е много симпатичен!И елхичките са чудни. Моите поздравления за благородното начинание и успех!

Диляна каза...

Прекрасна картичка, Тони :-) Снощи се реших и аз да направя картичка с тези твои триъгълни елхички и малко телепатично се е получило, но и аз съм сложила блестящи звездички, както ти на едната елха :-) За съжаление няма да мога да я включа в предизвикателството до утре, защото я направих като дизайнер за едно предизвикателство, което започва в сряда, но ще се радвам да ти я покажа дори след това :-)

Колкото до базара, знаех за него, но не подозирах, че ще има и твои картички. За жалост точно тогава си пътувам за Търново и няма да мога да отида. Сигурна съм обаче, че инициативата ще пожъне голям успех!

vilini каза...

Хубавите работи свършват бързо.
Прекрасни картички и невероятни открития в мрежата.
Инициативата е страхотна, но дали не може следващия път да се включим и ние, които сме от дълбоооката провинция?
Хубави празници на всички!

Toni каза...

Вили, и аз не живея в София, затова обикновено за такива базари изпращам картичките си на организаторите по пощата.
А ако говориш от гледната точка на купувач, уви, няма как - трябва пътуване до София :)

Диляна, очаквам с нетърпение да я видя.

Благодаря за милите думи!

krasi_mm каза...

Тони, страхотни са ти картичките. Заради твоето предизвикателство тази година сама започнах да правя картички, но до момента нямам възможност да ги снимам, а и до утре надали ще успея:(.
Страхотна вдъхновителка си, ще очаквам следващото предизвикателство:)

didSteF каза...

Здравей Тони!
Много съжалявам, че няма да мога да се включа в твоята игра, но двете коледни блокчета с дизайнерски хартии които мислех, че ще са ми много се оказаха твърде малко за да реализирам всички мои проекти.
Въпреки това с интерес следя всяка твоя публикация и искренно ти се възхищавам.
Зная ,че всеки избор е труден, но ще напиша моето мнение по въпроса с наградата.
Девизът на Мечо Пух е:
Колкото повече, толкова повече!
Аз също много го харесвам и затова когато беше моето първо предизвикателство въпреки, че момичетата избраха 2 картички които да са победители,аз реших да дам на всички участнички по една малка наградка за старанието и отделеното време.
Месец декември е месеца на изненадите,мечтите,подаръците и добрите дела.Той е свързан с едни от най-красивите и светли празници в нашият живот.С идването на добрия старец който прави чудеса.
В днешното забързано време,когато всички изпитват трудности май забравяме за многото подаръци, и всеки гледа да подари по нещо малко, но от сърце, и то на най- близкия човек.Отдавна ние големите не сме получавали подаръци,защото мислим повече за нашите деца.
В този ред на мисли мисля, че всеки един от нас е достоен да получи нещо скромно, но от сърце.Така ще има повече усмивки,повече сбъднати мечти,повече доброта и сърдечност.
Мила Тони,ти можеш да осъществиш всичко това, като разпределиш наградата между всички участнички- за всеки по нещичко.
Нека ти да си добрата Снежанка която ще раздаде подаръци на послушните.
А кои са те?
Ами всички които с трепет и старание са взели участие в твоята игра.Всички които са вложили много любов и старателност,добронамереност и решителност.Всички те заслужават да бъдат наградени.Всеки вижда нещата по свой начин и затова всяка картичка или проект носи в себе си своята красота.
По този начин, ще вдъхновиш все повече и повече всяко едно момиче да продължава по-смело и упорито да твори и да радва близки и познати, да раздава топлина и положителна енергия.Може да получат по едно картонче дизайнерска хартия но ще бъдат щастливи, защото ще е знак на признателност и уважение към трудът им.
Нека не забравяме,че по Коледа се случват чудеса когато ни най малко ги очакваме!

Toni каза...

Краси, много се радвам и ти благодаря!

Стеф, написала си го прекрасно - толкова истинско и вълнуващо, но това е идея, която няма да осъществя. Бих била повече от щастлива да зарадвам всички участници, но е абсурдно дори да си го помисля. Нека не забравяме, че работя, че имам семейство и две деца и че блогът за мен е просто хоби и забавление, място, на което отделям част от малкото си свободно време.
Само досега участията са над 50, което ме кара да мисля, че може би има над 30 отделни участника. Да прегледам отново всички материали, да ги разпределя сравнително справедливо за поне 30 участника, да купя и надпиша 30 плика, да стоя в пощата с часове, докато ги изпратя,... това е абсурдно от моя гледна точка. А да не споменавам за пощенските разходи - хартиите са 12 х 12 инча, тоест дори и да разделя наградата на 30 части, пликовете при всички положения ще са от най-големите.
Не се чувствам длъжна да обяснявам мотивите си за каквото и да било мое решение, свързано с блога, но пък коментарът ти наистина е толкова хубав и прочувствен, че в случая реших да го направя.
Искрено се надявам да не бъда погрешно разбрана.

Маги каза...

:) Привет, Тони! Ето моите картички вдъхновени от теб. http://allyoumaysaythatiamadreamer.blogspot.com/2012/12/blog-post_18.html

Villi каза...

Ето ме и мен както обещах :)-включвам се в последния ден с картичка вдъхновена от твоите открития в мрежата -от ден 8ми :))) Започнах днес и още други 2 неща пак вдъхновени от теб ,но не знам дали ,ще успея да ги завърша и тях :)))
Така и не разбрах къде да включа картичката ,за това ще сложа линк към публикацията тук :)
http://gift-cards-villi.blogspot.com/2012/12/blog-post_18.html
Много ти благодаря за вдъхновенията и откритията в мрежата -на истина са страшно вдъхновяващи и много ме е яд ,че не ми остана време за още изобретения и творения по тях :)

Villi каза...

Пак се включвам с нещо сладко ,лесно и забавно :) Тони твоите шоколади от ден 12 много ме бяха впечатлили още като ги видях за пръв път и сега набързо разкрасих един -таман да остане цял и не изяден :))) Ето го:
http://gift-cards-villi.blogspot.com/2012/12/blog-post_5684.html

Toni каза...

Едно позакъсняло участие. Ако е прекалено късно, го премахни, Тони. Все пак реших да се пробвам, че ме споходи вдъхновение и времеимане:)
http://toni-tochica.blogspot.com/2012/12/20.html

VioletCloudlet каза...

Тони, за мен беше удоволствие да се отбивам за всяка публикация. Ти си дълбок кладенец , пълна с идеи и не само ;)))

Диляна каза...

Тони, ето я и моята картичка с елхички, макар и извън играта :-) Днес я подарих на една моя колежка, много мило момиче и тя много я хареса :-) Благодаря ти за идеята, определено ще си я запазя за догодина :-) http://cardsandthoughts.com/christmas-series-card-16/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...