неделя, 4 ноември 2012 г.

В очакване на Коледа и... коледни материали


Знаете ли какво ми се случи? Изпратена преди повече от месец поръчка от Simon Says Stamp, все още не е пристигнала. Което принципно не е кой знае какъв проблем - все пак материалите за картички не са сред жизнено необходимите за оцеляване продукти, но пък този път поръчах най-вече коледни материали. За коледните ми картички тази година. И не пристига, и не пристига пустата му поръчка. Ако нетърпението ми можеше да говори, вече щеше направо да крещи. С пълен глас.

Аз обаче трябваше да правя картички. Поела съм ангажименти за два благотворителни базара и нямах никакво време. Разрових всичко и открих около пет листа коледна хартия, от които... хм, два ми харесват, един лист със стикери и горе-долу това беше всичко. Все пак запретнах ръкави и започнах да правя картички. Повече от десет вече са готови и определено мога да спечеля някоя утешителна награда за най-икономично и ползотворно използване на материали. Така поне се утешавам... Та, картички за базара ще има.

Първоначалната идея за 30-дневна поредица обаче започна да се превръща в мираж. Едва ли на някой ще му е особено интересно да гледа едни и същи зимни къщурки в различни вариации. Или да ви подложа на това изпитание? Какво ще кажете за 30 картички и 30 идеи за Коледа - открития в мрежата, които да споделя през следващите 30 дни.

Всъщност това май е риторичен въпрос... Очевидно съм решила да го направя. Въпросът е само кога да започна :)



5 коментара:

Диляна каза...

Чудесна картичка, Тони! :-)

Kati каза...

В отговор на въпросите ти:
1.да
2.днес
Разбира се че ще ни е интересно тук да има публикация всеки ден, пък ако ще и с еднакви къщи. Ти придружаваш картичките с достатъчно полезни и забавни други материали и писания за да те чета всеки ден с удоволствие.

Анонимен каза...

Бихте ли споделили на кой базар могат да се открият чудесните ви картички? С удоволствие бих се снабдила с няколко от тези бижута?

Toni каза...

Първият, който ще е на 17-ти ноември, е на събитие в ограничен кръг, на което ще присъстват само поканени. Следващият базар обаче - през декември, ще е отворен за всички. Целта ще е набиране на средства за закупуване на гнезда за новородени, с които да бъдат оборудвани неонатологични отделения. Когато науча повече подробности, ще ги отбележа специално в блога.

Анонимен каза...

Разкошна картичка, Тони!
Толкова традиционно коледна, кара ме да искам празникът да е вече тук :) Ще чакаме инфо за големия базар. Поздрави!
Мирослава

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...