събота, 5 май 2012 г.

Последните ми скрапбук-страници и малка награда - видео



Ето я и обещаната изненада - един от вас, коментирал под тази публикация, ще получи наградата, показана в клипа. Коментарите ще останат отворени до понеделник, а във вторник на случаен принцип ще избера и спечелилия. Желая ви усмихнат и слънчев ден!

P.S. За да ви улесня в коментарите, може да ми задавате въпроси, да споделите какви публикации бихте искали да прочетете или просто да ми разкажете какво възнамерявате да правите днес.

46 коментара:

Le каза...

Поздрави за празника! Бъди вдъхновена, ентусиазирана и свободна да го отбелязваш всяка следваща година, дълги години.
Страничките ти (особено последната, от видеото) много ми харесаха!
Поздравления!

LaMartinia каза...

Честит празник, Тони! Да си все така скрапбукинг вдъхновена и талантлива!:-) Честно казано, искам да съм ти дете, толкова красиви спомени им оставяш!
И,моле, наградата за мен!:-)))

Te4eto каза...

Не знаех за този празник... Благодаря, че ме светна :)!
Да ти е честит и да си все така вдъхновяваща!
И аз съм фен на последната страничка с муцунките и на днешната ти картичка също! Много е нежна и ефирна!
Слънчеви празници ти желая!

Диляна каза...

Страхотни странички (и на мен последната ми е фаворит) :-) Благодаря за възможността да спечели един от нас тези материали! Сигурна съм, че всеки би се зарадвал на нещо от теб. На мен особено много ми хареса скрапбук албумчето. Тези, които предлагат в България за жалост не са такива :-) Хубав уикенд.

Deni каза...

Да..., и на мен ми се прииска да съм ти детенце!Прекрасни скрапбук странички, много нежност и любов струи от тях!Продължавай все така вдъхновено напред, един ден децата ти ще са ти благодарни за това, което си им оставила като спомен и емоция! Поздравления и за празника!

kami_bonbona каза...

Тони благодаря ти че сподели този разкошен празник с нас! Картичката ти днес е разкошна, а страничките много весели.Поздрави от мен!

Maria Tchotcheva каза...

Честит празник, Тони! И аз не знаех за него :) И картичката, и скрапбук страничките ти са чудесни. Никога не съм правила такива, но може би ще се престраша благодарение на твоето видео! Слънчеви почивни дни!

Ганима каза...

Много ми харесва как запазваш в страничките моментите. Определено тази с фотосесията ми допадна най-много :).
Честит празник! :)

Unknown каза...

Тони,толкова е хубаво да чувам гласчето ти,тези твои видео клипове ми станаха любими,а за страничките- толкова е мило и страхотно майчино начинание,което вярвам след време ,ще ти носи истинска наслада!Поздрави и честит празник и от мен и прекрасен уикенд!!!

Lo Indjova каза...

Здравейте, сега научих за скрапбук-страничките...страшно много ми харесва и мисля още днес следобед да се заловя и да запечатам най-красивите си моменти с любимите хора...мисля си, че това е уникален начин да събереш на едно място мечтите и целите, които си поставяш за постигане през времето...благодаря, че има хора като Вас, които оцветяват ежедневието на хора, като мен, които сме се изгубили в света на работните и университетски ангажименти... и трудно си позволяваме да намерим време за малките, но толкова красиви неща...които, като се замисля, са толкова ценни и незаменими...Поздравления!!! :)

Mia каза...

Тони, честит празник. Не спирай да зареждаш с твоите творения и вдъхновения - винаги глътка свежа красота.

honey_bunny каза...

Тони, следя предизвикателството от самото начало, но не се престрашавах да коментирам. :) Много ми харесва clean & simple стила ти! Последната ти картичка ми е любима заради цветовата комбинация и балоните! <3 Честит празник! Благодаря ти, че го направи и наш празник!
P.S.: Ще ми се да виждам повече клипчета от теб, много ги харесвам! :)

Поли каза...

Чуден празник, за който научавам сега, но си струва да се отпразнува! Честит да ни е! Рядко коментирам публикациите ти, но не спирам да ги гледам, гледам, гледам....вдъхновение си за страшно много хора!
Хубав ден :-)

Kati каза...

Тони, радвам се да видя нов клип от теб.Вече ми беше домъчняло за гласа ти. Честит празник с пожелания да продължаваш със същото неспирно вдъхновение да правиш и показваш странички и картички. И както винаги след като изгледам клип със твоите неща, веднага ме засърбяват ръцете да направя незабавно поне една страничка, така че отивам.

Анонимен каза...

Честит празник и от мен!
Страхотни неща изработваш, Тони!
Обожавам поканите ти за рожден ден на точки, както и всички картички с пеперуди :)
Благодаря за възможността да участвам за прекрасните материали!

Мирослава Ценова

Addii каза...

Тони,много красива картичка и прекрасни странички!
Бях се затъжила за твоите видео клипове,ной-много ми харесва как представяш различните продукти ,които си поръчваш и личното ти мнение за тях.Много ще се радвам на повече клипове ,в които да ни показваш различни материали с техните плюсове и минуси .
И да не забравя да ти честитя..-Честит празник!
Продължавай да твориш и да ни вдъхновяваш!
Наградата е чудесна!

Катя каза...

Честит празник! :)

Tania каза...

Честит празник и от мен!Най-много ми хареса последната скрапбукстраничка!

Елена каза...

честит празник, Тони! С нетърпение очаквам публикациите ти, защото от тях научавам много интересни и полезни неща за картичкоправенето. Аз лично бих искала да знам нещо по-различно за дистрес мастилата от това, което има в повечето публикации. Например, какъв цвят да си купя най-напред, или кои основно мога да си взема, такива разни:) А днес се стягам за големия празник на малкия човек утре:)

Анонимен каза...

Честит празник.дано вдахновите повече хора с красивите неща който правите.АЗ отскоро открих това занимание и ще бъда много щаслива ако спечеля.Бъдете жива ,здрава и заобиколена от позитивни хора и красиви неща.слънчев и усмихнат ден. нина петрова

Биляна Казакова каза...

Честит празник и от мен! Много ми хареса албумчетата. Със сигурност ще се пробвам. Подобни клипчета са особено полезни за мен, защото съм още новатор в това. Така че ще се радвам да публикувате повече видеоурочета. Поздрави и хубав празник!

Lionelsa каза...

Тони, много хубав аинициатива поде с тези видеоклипове. Много са полезни и се радвам, че покрай теб и други момичета започнаха да правят клипчета.
Благодаря за възможността за наградата!

Алекс каза...

Както винаги и страниците и картичките са толкова свежи и хубави :)
Винаги първата работна когато седна на компютъра е да видя новата картичка от предизвикателството ти :)

Petia каза...

Не мога да се нарадвам на красотите, които си измайсторила.Честит празник и от мен. Аз бих искала да видя как правиш един такъв албум, ще ми бъде интересно. Как подбираш снимките, имаш ли някаква първоначална идея или просто сядаш и каквото ти видят очите и каквото ти хванат ръцете:))

Dani каза...

Здравей, Тони!
Честно-казано не знам целта ти на това силно казано "предизвикателство". Коментирането по какъвто и да е повод, само и само се участва. Не съм особено сигурна дали разбирам целта на публикацията ти днес. С интерес следя твоя блог, защото тук намирам много полезни съвети и връзки за себе си. Предполагам че не съм единствената, която само чете, без да коментира :). Сега това ме навежда на мисълта, че част от днешният ти замисъл е точно такъв :))
Е, по темата - честит празник на скрапбукинга. Аз се възхищавам на всички творения и творящи в този стил. Много пъти съм си казвала - и аз трябва да опитам, но все не намирам смелост. Твоето албумче е много идейно. Аз сега като се замисля - не съм си записвала никъде нищо за децата ми като са били малки. А сега като ме попитат (а те питат чест) какви бяхме като малки, колко големи се родихме, каква ми беше първата дума... и т.н. Мислех си че помня, а се оказа че съм забравила точно тези подробности. Твоето албумче е точно такова лекарство срещу забравяне. Предполагам че ви е много забавно за всички, когато го разглеждате и си спомняте.
И една вметка относно наградката, която си спретнала - картите, за които не се сещаш къде да употребиш биха могли да послужат за тагчета с надписи в едно такова скрап-албумче като твоето :)
Поздрави и весел празник утре!

FanyCraft каза...

Честит празник и от мен! Преди да стигна до твоя блог в прегледа си на останалите, в чужбинските навсякъде се честитеше скрапбук празника. Радвам се, че чрез твоя блог го отбелязваме и на "наша територия". :):):)

Svetla * каза...

Много красиви и стилни скрап-странички си направила ! :) Да си призная и аз отдавна се каня да започна да правя подобни странички ,но единственото , което успях да сътворя е едно морско албумче със спомени от миналото лято . Надявам се да се вдъхновя от твоето видео и да открия сезона на скрап-букинга в моя блог ;) Честит празник от мен, Тони :)

Анонимен каза...

Честит празник, Тони! Открих чудния ти блог преди половин година, и за 1 месец прочетох всички публикации в него, и то с две малки момченца. Все не намирах смелост и подходящите думи за да ти пиша. Сега признавам подаръците ми помогнаха да се реша, защото са красиви, и защото знам, че са докоснати от теб и заредени с вдъхновение :) Благодарение на теб, започнах да правя картички, само с картони, копченца и панделки, макар и единствено когато има повод. Завърших успешно и Проект 31 снимки месец март, ще започна скоро и друг. Вдъхнови ме и за скрапбукинга, вече съм купила класьор :) Благодаря ти за всичко това :) Поздрави, Милена Борисова

Анонимен каза...

С малко закъснение - Честит празник! :))
Искам да ти кажа,че още с първото видео за скрапбук албумите ти ме вдъхнови и си казах "Искам и аз!". След това вече на втория твой клип за албум бях твърде вдъхновена,че да не направя нищо. И така.. малко по малко вече е факт скрапбук албума ми. :) С нетърпение очаквам следващото ти видео,защото едно е да ги гледам на английски,а съвсем друго да си ги чувам на майчиния език. :))
Хубав и усмихнат ден от мен- Yellow_

Ana каза...

Всичко,което правиш е страхотно.Голямо предизвикателство е,поне лично за мен, да се правят изчистени картички и скрапбук странички.Възхищавам ти се, как ги правиш с лекота.Следя всяка една твоя публикация, защото представяш нещата по-много завладяващ начин.
Хубав и усмихнат ден от мен :)

Funky_F каза...

Невероятни скрапбукинг странички, с интерес следя твоите публикации и очаквам всяка следваща .. Продължавай в същия дух да ни радваш .. Леки и усмихнати дни :)

Анонимен каза...

Тони,благодаря ти,че споделяш твоя опит с нас. Честит празник!

Ирина Кирякова

didstef каза...

Тони! Ти си уникална! Чакам с нетърпение всички твои публикации и красоти,които сътворяваш. Благодарение на твоите клипчета успях да направя най-страхотния подарък на моята дъщеря,а именно да и съобщя прекрасната новина за подаръка,който и бяхме подготвили с баща и по един наистина уникален начин... http://didstef.snimka.bg/arts/kviling.574958.27125340
Още един път БЛАГОДАРЯ!

Shaft of Light каза...

Браво и от мен! Видеата ти са винаги полезни и се гледат с голямо удоволствие, а творенията ти радват очите и носят вдъхновение :)

Ivolina каза...

Много хубаво клипче, Тони. Въпреки, че надали някога ще почна да правя странички съм голям фен на твоите и винаги с удоволствие гледам клипчетата ти.

Анонимен каза...

Как съм пропуснала да се включа :-) Веднага се поправям ;-) Страничките ти винаги са много семпли, хубави и подредени, много ми допада този стил.

Unknown каза...

Честит празник Тони! С удоволствие чета всяка твоя публикация!

arcadia каза...

Привет Тони, искам да споделя с теб, че чакам с нетърпение да видя твоите скрапбук странички! Толкова любов, нежност и внимание лъха от всеки детайл или снимка, че ме оставаш безмълвна. Отдавна съм фен на фотографските ти умения и съм сигурна, че с една обикновена "сапунерка" не бих достигнала твоите резултати. Но въпреки това ти успяваш да ме мотивираш и вдъхновиш за да опитам и аз. Някой ден - да натрупам още мъничко смелост ;) Поздрави

Valchen каза...

Много весела е станала страничката със снимките с муцунките на малкия ти син! Аз съм фен на видеотата, където правиш ревю на някой продукт, както и на тези, в които показваш новите си придобивки:))) А скрапбук страничките ти продължавам да следя и много ми харесват - въпреки че моят стил се различава много от твоя, това не ми пречи да се възхищавам на творенията ти!

Ири каза...

Здравей, Тони :). Много са ми интересни публикациите ти за скрапбукинга, освен това и картичките, които правиш много ми харесват :). От известно време се опитвам да направя едно албумче, но се оказа, че не ми е толкова лесно, но не се отказвам де :). Затова ми е много полезно всичко, което споделяш тук с нас :). Продължавай все така!

Анонимен каза...

Тони, скрапбукинг страничките са станали превъзходни. Ако има някой, който би ме запалил по скрапбукинга, то определено това си ти. Но още не ми достига кураж да започна с нещо съвсем ново за мен. Може би скоро :о) Благодаря и за възможността, която ни даваш да участваме за превъзходната наградка :-) Спорна седмица от мен

dani's cards каза...

Тони,и аз не знаех за този празник!;-) Ако някой ден направя скрапбук страничка да знаеш ,че ще е благодарение на теб!

Hristovica каза...

Честито, Тони! Винаги ни показваш много интересни нещица, които иначе трудно бихме се решила да си вземем. Благодаря ти. Много е полезно :о)

Petrа каза...

Определено и аз ще се пробвам в скрапбукинга, само да имам повече време! Искам да запечатам толкова много моменти, а понякога снимката не е достатъчна! Поздравявам те и ти пожелавам неизчерпаемо вдъхновение!

♥Maria♥ каза...

Здравей,Тони! Много често посещавам твоето местенце, въпреки че рядко коментирам. Много ми харесват скрапбук страничките и съвсем скоро и аз ще се пробвам...имам един въпрос...къде ги слагаш след това ? - В папка или в албум от тези, в които листите са разделени с оризова хартия или някъде другаде?

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Направо съм пристрастена към страничките ти и ...сега наваксвам като не съм влизала толкова време..Ти си неуморна! Кога успяваш! Всеки ден картичка, а дори и скрапбук странички си успяла да направиш този път..Наистина изненадата е голяма..
Децата ти и съпругът ти са щастливци с толкова любов и красота около себе си..За мен е изключително удоволствие да се любувам на таланта ти! Успех във всичко!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...