неделя, 6 май 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 20


Благодаря ви за коментарите към вчерашната публикация. Искаше ми се да отговоря на всеки от вас, но умишлено се въздържах, за да мога след това да избера печелившия, без да трябва да изключвам коментари.

Затова сега казвам първо добре дошли на всички, коментирали за пръв път. Признавам, че всеки един такъв коментар ме изпълва с радост - сякаш съм открила нов приятел. Надявам се, че се чувствате уютно тук и че по-често ще събирате смелост да споделяте по нещичко с мен.

Всички, желаещи да бъдат осиновени - добре сте дошли. Ще бъдете фотографирани ежедневно и неуморно, ежедневието ви ще бъде обект на внимателно изследване и прилежно записване, на вас ще бъдат посвещавани страници и албуми...докато ви писне и си отидете вкъщи на спокойствие :))

Което обаче не означава, че бих разколебала дори един от вас, който иска да се пробва в  скрапбукинга. Напротив - бих го насърчила с цялото си сърце, бих го окуражила да разкаже поне една история, да запечата един момент, да съхрани един спомен. Защото си струва.

А когато прочета, че съм вдъхновение за някого, е, казвам ви, няма такова удовлетворение. Защото аз всъщност не искам тълпи, обсаждащи блога. Не търся популярност, а докосване, доза вълнение, малко вдъхновение. Някой, който би казал - хм, това е интересно, иска ми се да опитам.

7 коментара:

Unknown каза...

Тони,по-скоро ние трябва да ти благодарим,за ВДЪХНОВЕНИЕто,което носи твоят блог,за лекотата на изказа,с която е заредено всяко ТВОРЕНИЕ,мисля си ,че посланията ти са изключително силни,с липсата на претрупаност,с дозата Clean & Simple на детайла!!!:)

Анонимен каза...

Признавам си - нямам никакъв интерес към скрапбукинга, като нещо, с което да се занимавам. Хобитата ми са вече няколко - шиене на гоблени, декориране на бисквити /въобще сладкарство се оказа моя страст/, отскоро се уча да плата и на една кука. В допълнение на това обичам да пътувам и го правя често, гладам детото си, което е почти на 1,5 година и започнах активно да спортувам. Просто времето в денонощието ми е малко :).
Но твоите картички са толкова хубави! Усещам, че започвам да се вдъхновявам и да искам и аз да правя такива красоти! Току виж съм се явила за осиновяване, Тони :))).
Дотогава ще надничам тук за зареждане с хубава енергия!
Весел Гергьовден!
Мира

Addii каза...

Картичката е много свежа и красива!Хартиите ,които си използвала са чудесни.
Да си призная ,когато разглеждам твоите странички и на мен много ми се иска да започна да запечатвам моменти ,но нещо не съм толкова организирана и търпелива сигурно,щом още не съм го направила. Сега почти съм решена ..и скоро мога и аз да ви изненадам с някоя страничка.

Диляна каза...

Прекрасна е! Наскоро и аз се сдобих с това блокче на Cosmo cricket и нямам търпение да си поиграя с него като се прибера в София :-)

Анонимен каза...

Тони, картичката е великолепна :-) Много вдъхновяваща.

Деси каза...

Тази картичка ми е една любимите. Не знам точно защо - дали заради красивата пеперуда или заради живите, ярки цветове, или просто заради цялостното `и излъчване, но много, много я харесвам!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Прекрасна картичка!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...