петък, 7 октомври 2011 г.

Една по-различна бебешка картичка


 И за да покажа, че наистина възнамерявам поне от време на време да правя картички, ето го и нагледното доказателство. Картичка, направена за Мария - от блога LaMartinia и бебчето на нейна приятелка с прекрасното име Кармен. Всъщност продължавам да отказвам да правя картички по поръчка - особено сега, когато вдъхновенията ми не са точно в тази посока, но пък на Мария не бих могла да откажа - сигурно защото ми е симпатична, защото блогът й е едно от любимите ми места, но най-вече защото ми харесва светоусещането й и обичам да доставям радост на такива хора.

Между другото, трудно може да се каже, че това е точно бебешка картичка, но следвах инстинктите си и се надявам да не са ме подвели. Исках да е цветна, жизнерадостна, да носи усещането за ново начало, полъха на надеждите, радостта от новия живот.
А дали се е харесала, все още не знам, но искрено се надявам.

И тъй като току що си спомних, че предизвикателството на Картичкофуриите е за картичка без печат или принтирани надписи, а моята отговаря на това условие, я включвам в тяхното предизвикателство.

6 коментара:

Valchen каза...

Наистина лъха много живот и жизнерадостност от тази прекрасна картичка! Сигурна съм, че получателите й много ще я харесат!

Krasiana Kostova каза...

Разкошотийска:)

Green-Eyed Girl каза...

Определено не е типичната бебешка картичка. Но пък е много момичешка и много жизнена! Перфектната картичка за момиче с име Кармен :) Поздравления!

Nana каза...

Красота! Сигурна съм, че се е харесал ане само на Мария, но и на майката на Кармен. :)

Сега ако издадеш каква е хартията на цветенцата...:)

Toni каза...

Благодаря ви!
Нана, това е Cosmo Cricket. колекцията е Odds & Ends. Ето и линк - http://www.qbaroo.com/cosmocricketretail/largeImage.cfm?type=1&subcat=53&product=585
Страхотен десен - и аз съм влюбена в него!

~Gery~ каза...

Тони, разкошна е! Името Кармен винаги съм го свързвала с операта и червения цвят и мисля, че усета ти е безпогрешен :)

Радвам се, че се включи в предизвикателството на Елшите при Картичкофуриите:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...