събота, 6 август 2011 г.

Вдъхновени от рекламата


Няма начин и друг път да не съм споменавала, че продуктите на графичния дизайн като печатните реклами например, могат да послужат като чудесна основа за картички. Вдъхновението за картичката, която ви показвам, се роди именно след като видях една такава реклама - ако трябва да бъда съвсем точна, рекламата на задната корица на списание "Ева" този месец на новия парфюм на Ескада. За съжаление, не успях да открия точната реклама, но изглеждаше горе-долу така, като вместо една снимка в горната част имаше две:


Използвах част от надписа, както и разположението на отделните елементи на страницата, за да създам моята картичка. И тъй като се получи една изключително бърза, но пък интересна по своему картичка, реших, че трябва да направя още една - със същата основа и хартии, но с малко по-различен дизайн:


Засега се разделяме с пожелания за един наистина хубав уикенд и много усмивки! През следващите три седмици блогът, както и аз, ще бъдем във ваканция. Ще се видим отново в края на месеца - или ако много ми домъчнее и открия достъп до интернет - малко по-рано :))

5 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Чудесни летни картички! Обещават вълнуваща ваканция ;) Приятна почивка от мен!

Miss Emerald каза...

Тони, картичките ти са много хубави и доказваш, че на човек никога не се знае от какво или от къде ще му дойде вдъхновението! Харесаха ми много, а хвърчилата внасят много лятно настроение и една лекота, която сякаш всеки момент ще те накара да полетиш и да видиш света отгоре! Поздрави и приятна почивка!

Lionelsa каза...

Тони, страхотни са!

Cvety каза...

Много ефирни, свежи и нежни картички :) А хвърчилата са от любимите ми детайли и картинки, карат те да мечтаеш и да се откъсваш за момент, за да полетиш накъдето искаш :)
Приятна и зареждаща ваканция ти желая!

♥Gry каза...

Hi!
Wow!
Such a lovely card!

Hugs Gry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...