понеделник, 20 юни 2011 г.

Още една патешка картичка - този път за рожден ден


В блог-пространството става все по-тихо и по-тихо. Самата аз усещам как като че ли ми се иска да се отдръпна  за малко от компютъра в топлите летни дни и да се отдам на повече почивка и време за себе си. Всъщност почти винаги се чувствам така, след като съм пътувала и в продължение на три дни не съм и помислила за интернет, блогове и публикации. Изведнъж виртуалният свят започва да ми се струва все по-нереален и си задавам въпроса защо прекарвам толкова много време пред екрана. Но само ден-два по-късно всякакви подобни въпроси отдавна са забравени и часовете в интернет изобщо не се поставят под съмнение. Но сигурно все пак лятото тук, в блога, ще е малко по-тихо. Картичките ще са неизменна част от летния ритъм, но ще поизоставя предизвикателствата, по-редки ще са и откритията в мрежата. Пред перспективата да съм пред компютъра, повече като че ли ме привлича тази за зеления парк и прохладните сенки. А е хубаво човек да се вслушва в себе си...

И както обикновено, трудно мога да ви споделя нещо конкретно за днешната картичка - исках да е весела, жизнерадостна, да накара този, на когото ще се подари, да се усмихне и да се почувства наистина специален. Доколко съм успяла, ще прецените вие:)

Желая ви един прекрасен слънчев ден, изпълнен с усмивки и добро настроение!

5 коментара:

Anna каза...

Вярвам, че времето прекарано навън, ще те зареди допълнително. И на теб прекрасна втора половина от деня и успешна садмица! И, да - ще почакам за Флоренция. Убедена съм, че си заслужава!

Nelly каза...

Тони, супер сладурска и свежа е картичката!

Toni каза...

Благодаря, Нели!

Ани, непременно ще я напиша, защото градът наистина си заслужава публикацията :))

Nelka каза...

Явно откакто се затопли за всички ни е проблем да вместим в 24 часа всичко.Картичката е страхотна, много жизнерадостна.

nessy каза...

Разкош!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...