понеделник, 9 май 2011 г.

На гости в Something...


Завърнах се... Изморена, но пък пълна с  впечатления и емоции. 
 Да обиколиш Венеция, Падуа, Пиза и Флоренция за около три дни се оказа задача ако не непосилна, то със сигурност изтощителна. Но пък колко щастлива и вдъхновена се чувствам сега :) 

Всъщност за щастливата ми усмивка има още един повод. Гостуването, за което писах  преди няколко дни. На гости съм не къде да е, а в един много, много любим мой блог - Something...

Lulu е просто невероятна и й се възхищавам с цялото си сърце - сладкодумна, остроумна, невероятен фотограф, страхотен готвач и човек с чувство за стил, композиция и оригинален поглед, които превръщат всяко посещение в блога й в истинска наслада.

Така че, ако поради някаква случайност, все още не сте открили нейния свят, непременно го направете. А ако искате да видите и една моя любима рецепта за ябълков сладкиш с карамел, пресътворена от Lulu, ето и публикацията с моето гостуване - На кафе: Красотата на простичките неща.

Тези дни ще е добре да опитам да събера мислите си - ако успея, ще се видим отново тук с поредната публикация. Така че до скоро :)

4 коментара:

krasi_yo каза...

Тони, впечатлена съм от блога ти и от нещата, които правиш с двете си ръце. Наистина си невероятна! Всичките тези красиви неща и места, за които пишеш. Блогът ти ми помага в мрачни дни да видя нещо красиво, да мисля красиво, да сънувам красиво:) Поздравления и...продължавай нататък!

adtroeva каза...

Добре си си дошла, Тони! Липсваше ни! Очакваме да споделиш впечатления от Италия и да ни вдъхновиш с нови картички.

Lulu каза...

Тони, благодаря ти още веднъж за гостуването и с нетърпение ще чакам творческите тивдъхновения от Италия!

Nelka каза...

Добре дошла, Тони! Чакам снимките ти от Италия...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...