понеделник, 10 януари 2011 г.

И отново картичка за рожден ден

 

В публикацията Thinking of you, бях споменала, че отдавна не съм оцветявала картинки - напоследък стилът ми е съвсем различен. Тъй като обаче обичам да опровергавам сама себе си, реших все пак да опитам. Пък и само като си спомня колко струваха копиците и как ги държа само за украса, съвестта ми започва да се обажда... Установих, че съм загубила тренинг - не се справих добре с преливането на цветовете, да не говорим, че на снимката това преливане изглежда просто кошмарно. Но пък ми хареса как се получи самата картичка, кошничката се правя, че не я виждам :)) Всъщност няма как всяка картичка да се получи идеално. Това е едно от нещата, които си напомням непрекъснато. Перфекционизмът е лош съветник. Доверите ли му се, трудно ще довършите какъвто и да било проект(мило напомняне за всички, заели се с Проект 365). Просто правите това, което сте намислили, като използвате уменията и способностите си, а за резултатите оставяте да се притеснява някой друг. Един път ще се справите отлично, друг път - не чак толкова добре. Важното е да се развивате, да опитвате и да не се отказвате, нали...

А вие публикувате ли в блоговете си и картички(или други проекти), за които знаете, че е можело да се справите и по-добре?

16 коментара:

Rossitca каза...

Тони, за мен е много хубава ;) Може би не съм чак такъв перфекционист.
И като цветове и като изпълнение ми харесва.
Имам един въпрос на каква хартия рисуваш с Copic маркерите?
Поздрави и приятен ден!

Addii каза...

чудесна е,незнам какво те притеснява

Dimi каза...

Често ми се случва да не съм напълно доволна от крайния резултат, но това не ми пречи да публиувам. Просто блога ми трябва да стои напълно празен, ако се хващам за всеки дребен недостатък, който намеря. :)))
Картичката ти е супер свежа!

Hristovica каза...

На мен също ми харесва и то много!Дори да не ти се струва идеално оцветена, кошницата определено създава усещане за обем, което я прави много хубава и на място.Честно казано и аз честичко публикувам неща,които понякога след това променям...:о)

Nelka каза...

И на мен много ми харесва картичката ти, но те разбирам напълно. Аз въпреки всичко си ги публикувам неуспешните проекти,а обикновено на снимките изглеждат по-зле отколкото в действителност

Le каза...

прекрасни лаленца и точици. честит да е деня рожден на получателя. иначе за всички картички и проекти - знам, че бих могла и по-добре.

Toni каза...

Роси, на плътна бяла хартия, купена от книжарницата - по-скоро картон. Купена е преди години и не си спомням точната дебелина. Гладка, не релефна. Веднъж опитах да оцветя картинка на белия картон, с който по принцип правя картичките си, а той е релефен, и цветовете се разляха ужасно.
Много ми беше интересно да прочета отговорите ви, момичета. Благодаря ви :)

Rossitca каза...

Мерси Тони!
Аз си бях купила някаква уж специална за Copic, на която не успявам да ги блендирам цветове и да получа хубава картинка. Ще пробвам пак!

Маги каза...

И на мен ми харесва картичката ти.Лаленцата са станали много хубави.
И на мен ми се случва да публикувам картички, от чиито краен резултат не съм напълно доволна.

Unknown каза...

Знам, че вероятно няма да промениш мнението си за кошницата, но поне на картичката имаме еднакво виждане :). Прекрасна е! Много обичам лалета и картичката веднага ме грабна!

Chiges каза...

Всъщност така отдалеч трудно се вижда как е оцветена картинката, но съм сигурна че е в пъти по-добра, отколкото твърдиш :). Аз поне нямам и половината от твоите умения в оцветяването :).
А картички показвам всякакви. Ако покажа само тия, към които нямам забележки, скоро ще изчезне блога ми :). Да не говорим пък че често фотографиите ми убиват и малкото сполучливо в картичката (примерно).

Ralitsa Tsolova каза...

не знам дали ще ми повярваш, но на пръв поглед, без да съм прочела статията ти, реших, че кошничката е изработена от метал или че си я лакирала с нещо :) тогава ми стана интересно и се зачетох в текста :) ... аз съм впечатлена и харесвам това, което си направила!

Toni каза...

С милите си думи ще ми дадете стимул да започна да оцветявам по-често :))

Valchen каза...

Кошничката ти е толкова обемна и истинска, много сладка картичка! Въпреки, че публикацията и коментарите са толкова от отдавна, много се изкуших и аз да се включа в дискусията - аз публикувам всичките си проекти и много се радвам на всякакви отзиви, включително и препоръки и забележки - все пак повечето се учим сами, как ще се усъвършенстваме иначе;)

Toni каза...

Благодаря, Valchen!

Анонимен каза...

birkin bag
cheap golden goose sneakers
golden goose sneakers men
jordan sneakers
golden goose sneakers
kd shoes
golden goose outlet
off white hoodie
golden goose outlet
nike off white

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...