сряда, 22 декември 2010 г.

Открития в мрежата - предновогодишно


Влюбих се в тези елхички, направени от списания. А когато в сайта на Марта Стюарт видях видео как точно се правят, реших, че непременно трябва да опитам. В момента вкъщи гордо се кипри една елхичка, направена от списание National Geographic. E, малко е шаренка и не толкова елегантна като тези на Марта, но ако си намеря хубав златист спрей, ефектът ще е абсолютно същият. Да си направиш подобна елхичка отнема около половин час. И колкото и трудоемко да изглежда, всъщност е много лесно, макар и малко досадно. Ако междувременно слушаш музика или хвърляш по едно око на телевизора, времето определено минава по-бързо.Ако ви трябват етикети за коледните подаръци ето няколко за разпечатване от сайта на Orange You Lucky


И накрая  за любителите на Фотошоп, безплатен дигитален скрапбук-кит от блога на Baersgarten

2 коментара:

Анонимен каза...

Тони, дигиталния скрапбук кит е много сладурски, вече си го дръпнах. Благодаря.

Обаче да си призная, изтръпнах като прочетох, че си накълца NG ;o) За мен това е списание, което можеш да прочетеш и след 20 години и пак да ти е интересно.

Devilkin

Toni каза...

Ако сме съвсем стриктни - не е накълцан, само сгънат :))
А иначе си абсолютно права за списанието - лятото изхвърлих всички списания, които бях насъбрала, оставих само броевете на NG.
Затова и само такъв имах под ръка:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...