събота, 11 февруари 2012 г.

Видео със скрапбук-страници - втора доза


С риск тотално да ви отегча, още един видео-клип със скрапбук-страници :)

8 коментара:

Nazife каза...

Тони, идеята за скрапбук страниците е страхотна. Благодаря ти, че ги споделяш с нас!
Вдъхновена от теб тази година и аз започнах проекта 365 дни в снимки и съм много щастлива, защото така всеки ден търся и съзнателнo се опитвам да правя интересни неща, които след това да снимам. Засега се получава :)
Много бих се радвала, ако публикуваш серия от постове за направата на скрапбук страници.
Отново благодаря за вдъхновяващите теми в блога ти!

Valchen каза...

Тони, не само не ни отегчаваш, а напротив, с нетърпение очакваме твоите клипчета за скрапбукинга. Казвам 'очакваме', защото моята дъщеря (която е точно на толкова години, колкото малкият ти син - пет и половина) всеки ден иска да гледа 'клипчето на какичката с албума', като визира албума ти от Италия, а след като задължително го изгледа няколко пъти, гледа и другия клип за първия албум, който показа. Сега е взела един тефтер и ми обяснява как и тя иска да си направи албум, какво ще залепи в него и какво ще нарисува в него.

dani's cards каза...

Тони,благодаря ти ,че споделяш с нас своите скрапбукинг страници!Моля те не спирай!

Toni каза...

Хаха, Valchen, благодаря ти - твоя коментар така ме разсмя - по най-хубавия възможен начин. Целувки на мъничето и да й благодариш от мое име!

Nazife, щастлива съм, че съм те вдъхновила за този толкова хубав проект. И те уверявам, че след време, когато се върнеш към тези снимки,ще се радваш, че си проявила постоянство и че си положила усилията да следваш проекта.

Дани, а на теб благодаря, че си винаги някъде наблизо. Коментарите ти винаги ме карат да се чувствам добре. Сърдечни поздрави!

Le каза...

Много се радвам, че интереса на хората в послевдно време към скрапбук страниците, промени нагласата ти към споделянето на така личните неща и започна да показваш и друг поглед, наистина. А проекта 365, миналата година не успях да докарам почти до никъде, но тази...съм много стриктна и вдъхновена, дали защото е 366, дали защото узрях, този проект ми стана много скъп.

Toni каза...

Ле, и аз не знам какво точно ми помогна да превъзмогна вродената ми стеснителност - поне донякъде, но се радвам, че го направих. Да вдъхновя някого е едно от най-хубавите неща, които ми се случват.

Petrа каза...

Страхотен албум! :) Няма грам отегчение, а само вдъхновение от това видео! Поздрави! Желая щастие и здраве на прекрасното ти семейство! :)

Kati каза...

Тони, толкова надъхващо разказваш и показваш, че днес сътворих първата си ( и надявам се не последна)скрапбук страничка. Благодаря за вдъхновението!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...