събота, 1 декември 2012 г.

В очакване на Коледа - ден 13 и коледен дигитален кит


Когато  тази сутрин погледнах списъка за четене в Blogger - блоговете, които следя, и установих, че има над 100 нови публикации само за ден, първата мисъл, която ми хрумна, бе просто да затворя лаптопа и да си намеря друго занимание. После се замислих, че и моят блог е сред тези, многото, които вие следите. Ама че каша... Идват празници и мога само да си представя колко нови публикации ще излизат всеки ден и колко натоварващо и ангажиращо може да бъде да преглеждаш всичко, та дори да му хвърляш само по един поглед. Чак ми става съвестно, че и аз ще допринасям за всеобщата какафония... Но ще поема риска и ще опитам да не губя чувството за мярка и такт.


Поредното откритие в мрежата днес е за почитателите на дигиталния скрапбукинг - безплатен кит с хартии, елементи и етикети на коледна тема. От блога на Pink Paislee:



4 коментара:

Диляна каза...

Хехе, Тони, при мен новите публикации за четена на ден са около 200, но пък ми е приятно, дори по-голямата част от тях да ги прехвърлям за по-малко от 10 секунди :-)

Много весела картичка си подготвила отново и аз като голям почитател на снежните човеци, няма как да не я оценя! :-) Благодаря и за линка :-)

Kati каза...

Сладки снежковци - и аз ги харесвам, а линка с дигиталния кит е жесток, аз признавам имам навик да си ги разпечатвам вместо да ги ползвам като дигитални :)

Маги каза...

:) Много празнично!
И при мен публикациите са много.Въпреки че не пиша коментари във всички блогове, които следя ми е много приятно да ги разглеждам :)

BEARKIS каза...

Вдъхновяващи снежковци,беше ми нужно...още се настройвам на вълната;благодаря за споделения кит!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...