събота, 18 февруари 2012 г.

Последната ми поръчка от Simon Says Stamp - видео



Спомням си в ранните ми детски години колко обичах да ходя на гости при една от лелите ми и да разглеждам там едни дебели цветни каталози на немските марки OTTO и Quelle. Въздишах по картинките, онемявах пред разделите с детски играчки, мечтаех как по силата на някаква невероятна магия всичко, което посоча с пръстче, някак ще се материализира до мен. Тогава времената бяха съвсем различни - почти нищо от онова, което виждах в каталозите, не можеше да се открие в нашите магазини. И си признавам, че когато си припомням тези времена, го правя с голяма доза умиление и сантименталност.
Сетих се за тези свои детски мечти покрай днешната ми слабост - скрапбук-материалите. Рядко онлайн-поръчка на нещо друго може да ми донесе такова нетърпеливо очакване и радост. Да, знам, че е детинско, но наистина им се радвам - много повече, отколкото ако си купя дреха, парфюм, козметика или друга женска глезотия. И в тази връзка - любимо мое занимание е да гледам в YouTube клипове, в които потребители представят току що получена поръчка с материали за скрапбукинг и картички.
Реших, че може би и за вас един такъв клип на български език, ще ви бъде интересен, и снимах получената преди дни поръчка от Simon Says Stamp.
Желая ви приятно гледане!


10 коментара:

dani's cards каза...

Ох,Тони благородно ти завиждам!С най -голямо удоволствие изгледах клипчето.Блокчето с розите е фантастично!Честито,с радост да си го използваш!Със същото нетърпение очаквам и аз своите поръчки!Като децата сме..

FanyCraft каза...

Да са ти честити новите придобивки и да си ги ползваш с голямо удоволствие :)

avocett каза...

И аз гледам подобни клипчета често и се радвам, че вече има и едно на български !

Диляна каза...

И аз си признавам, че и на мен подобни видеа в YouTube са ми любими :-) С радост и вдъхновение да си ги ползваш :-)

Valchen каза...

Тони, все едно описа моето детство - исках всички цветни неща, които имаше в тези каталози и които бяха толкова различни от това, с което ние трябваше да се примиряваме! Но пък имахме мечти! Материалите, които си поръчала са страхотни, аз също си поръчах едните формички нa October Afternoon и сега ги видях наживо преди да дойдат моите! Чудни са! Много интересни клипчета правиш!

kami_bonbona каза...

Тони благодаря че сподели, много ми беше приятно! Всичко ми хареса разбира се, толкова е хубаво когато получиш нови неща :)

малки неща каза...

Ех, Тони, какви красоти споделяш с нас... Беше ми много приятно да видя (както и предишните ти статии и видеа за скрапбукинга). Придобивам все по-ясна представа за какво иде реч и ти благодаря! Хубав уикенд :)

Диляна каза...

Здравей, Тони. Мисля и аз да поръчвам от SSS и исках да те питам няколко неща. За колко време пристигна поръчката ти и трябваше ли да я вземеш от митницата, или пристигна направо на адреса :-) Хубав ден и поздрави :-)

Toni каза...

Диляна, пристигна за около две седмици, след като получих имейл, че е изпратена, тоест около три седмица след поръчката. Пристигна направо на адреса - не е трябвало да ходя до митница.

Диляна каза...

Мерси много, значи и аз ще се възползвам :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...